ΗΠΑ-Καπιτώλιο: Η νεκρή γυναίκα ήταν «φανατική υποστηρίκτρια του Τραμπ» (σκληρό vid/pics)

featured image

Η γυναίκα που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε όταν ένας όχλος που υποστήριζε τον Τραμπ εισέβαλε στο κτίριο του Καπιτωλίου στην Ουάσινγκτον αναγνωρίστηκε, καθώς η οικογένειά της επικοινώνησε με πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με το KUSI News, με έδρα το Σαν Ντιέγκο, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας επικοινώνησε μαζί τους, και δήλωσε ότι ονομάζεται Ashli Babbit. Ήταν βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας με 14χρονη προϋπηρεσία, και ζούσε «στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιώργος Ασημακόπουλος, Survivor: Instagram vs reality, υαλουρονικά, σιλικόνη, gay photoshop [φωτο]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  “Big Brother” – Αυτή η παίκτρια αυνανιζόταν συνέχεια μέσα στο σπίτι

Ο σύζυγός της είπε στο ίδιο μέσο ενημέρωσης ότι ήταν «φανατική υποστηρίκτρια του Προέδρου Τραμπ».

Η Fox 5 DC αργότερα ενημερώθηκε από την οικογένεια της Ashli Babbit ότι ταξίδεψε μόνη της στην αμερικανική πρωτεύουσα για την διαδήλωση των οπαδών του Τραμπ, καθώς ο σύζυγός της δεν την ακολούθησε στην Ουάσινγκτον.


Ένας διαδηλωτής από το Νιου Τζέρσεϊ δήλωσε σε συνεργάτη της Washington CBS, ότι είδε τη γυναίκα να δέχεται πυρά στο Καπιτώλιο, μετά την προειδοποίηση της αστυνομίας και άλλων οργάνων επιβολής του νόμου εντός του κτιρίου προς τους ανθρώπους να κάνουν πίσω και να αποχωρήσουν.

«Λοιπόν, είχαμε εισβάλει στα δωμάτια, και υπήρχε μια νεαρή κοπέλα που έσπευσε στα παράθυρα · μια σειρά αστυνομικών και μυστικών πρακτόρων μας έλεγαν: «Επιστρέψτε, κατεβείτε, φύγετε», είπε. «Εκείνη δεν τους άκουσε και καθώς προσπαθούσαμε να πιάσουμε τους ανθρώπους και να τους τραβήξουμε πίσω, την πυροβόλησαν στο λαιμό και έπεσε πίσω πάνω μου.»

Ο άντρας είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι είδε αίμα να προέρχεται από το στόμα, το λαιμό και τη μύτη της γυναίκας.

Shooting in US Capitol: Woman killed in riots named as married 14-year Air  Force veteran Ashli Babbit from California

Woman Fatally Shot During Riot at U.S. Capitol Identified by Family Members  | PEOPLE.com

«Θα μπορούσε να είμαι εγώ, αλλά πήγε πρώτη», κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.