Τι απαντά ο Πέτρος Κωστόπουλος για το ρεβεγιόν στο Ντουμπάι

featured image

Συνεχίζονται οι αντιδράσειςκατά των διασήμων που πήγαν να κάνουν ρεβεγιόν στο Ντουμπάι, εν μέσω πανδημίας, μετά και το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα, που αφορά γυναίκα που επέστρεψε από το συγκεκριμένο μέρος.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ένας από αυτούς που διασκέδασαν στην πόλη των Αραβικών Εμιράτων και μέσω της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που επικοινώνησε χθες μαζί του θέλησε να απαντήσει σε όσα έχουν ακουστεί.


«Χθες ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα με τον Πέτρο. Για την προσωπική του ζωή είναι πολύ χαρούμενος και το είχε ανάγκη να χαμογελάσει και να είναι ευτυχισμένος. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά, αν μπορούμε να πούμε και ο κόσμος βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρία στην οποία δουλεύει. Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του σε αυτή τη φάση της ζωής του» είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Τα τελευταία χρόνια δουλεύει σε μια εταιρία, η οποία έχει μετοχές στο Nammos Dubai» είπε και κατέληξε: «Είχε 2.000 με 3.000 Έλληνες, πέρα από τους celebrities, γιατί υπήρχε η δυνατότητα να μείνουν σε χαμηλού badget ξενοδοχεία. Γινόταν χαμός».

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.