Άγριο κράξιμο στην Τούνη για το ταξίδι στο Ντουμπάϊ – «Ντροπή. Ρίξτε της το προφίλ ρε»

featured image

Και η Τούνη είναι από τους Έλληνες celebrities που βρίσκονται εν μέσω πανδημίας στο Ντουμπάι. Η Ιωάννα με αφορμή την χθεσινή ονομαστική εορτή της, βρέθηκε στο εμιράτο με την φίλη της Στέλλα Πάσσαρη. Και μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μαγιό στην πισίνα, πίνοντας ένα βιταμινούχο νερό. Το τι κράξιμο έπεσε; Δεν έχει προηγούμενο. Πάρτε μια γεύση:

«Όλη η Ελλάδα σε lockdown και η Τουνη διακοπές Dubai. Τέτοιους influencers θέλουμε με ηθική ευθύνη», Μ@ρή β@ζ@τα μέχρι και στο Ντουμπάι πηγές σύνοδος; Και μετά παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και ανεβάζεις τις τιμές και εδώ στην Ελλάδα», «Και εγώ δουλεύω σαν σκυλί να σπουδάσω την κόρη μου. Μάλλον αλλού είναι το χρήμα και  τη ζωάρα. Αυτό μας πλασάρουν. Καλά κάνεις κοπέλα μου δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου. Απλά μια σκέψη έκανα»,


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Αφροδίτη του Big Brother δέχθηκε πρόταση για να παίξει σε αισθησιακή ταινία

«Το ότι πήγες μέχρι το Ντουμπάι για να διαφημίσεις τα νερά με ξεπερνάει, εκτός αν θεωρείται αυτό “δουλειά για την οποία έπρεπε να ταξιδέψεις αναγκαία στο εξωτερικό”… Σαν να λέω θα βγάλω τον σκύλο μου βόλτα σε άλλο προάστιο… Λόγοι δουλειάς είναι ποιοι; Όντας απλά instagrammer influencer πως λέγεται τέλος πάντων αυτό δεν μπορείς να κλείσεις καμία δουλειά στο Ντουμπάι. Εδώ μοντέλα του εσωτερικού από πρακτορεία που αξίζουν δεν ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε τέτοιους καιρούς, μόνο όλες αυτές που είναι υπερεκτιμημένες και απλά έχουν φήμη. Ουστ δεν είμαστε ηλίθιοι να βλέπουμε την επίδειξη σας… Ακόμα περιμένουμε να δούμε τις «δουλειές» στο Ντουμπάι»,

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Λευτέρης Πανταζής: Μπορεί να έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες

 «Τα έξοδα του ταξιδιού Να μην ρωτήσω τα αυτονόητα…»,


«Εσύ ζεις σε άλλο κόσμο; Βλέπεις τι γίνεται; Δεν μπορούμε να πάμε μέχρι το περίπτερο όλοι εμείς οι απλοί (θνητοί ) και εσύ είσαι στο Ντουμπάι και μας το παίζεις κάποια; Θες να είσαι τάχα κοντά στον κόσμο και αποτρέπεις με τον τρόπο σου όλους τους φανς σου. Αίσχος σεβαστείτε ρε λίγο τα προβλήματα του κόσμου. Πάνε όπου θες τα στόρι τι μου τα ανεβάζεις; Να μας δείξεις τι ; Ότι έχεις τα μέσα και κάνεις ότι γουστάρεις. Ντροπή σου κοπέλα μου !! Και μας λες κιόλας θα πιώ και ένα ποτό για σας. Ενώ οι μισοί είναι διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία!!! Τραγική! Μόνο haters θα αποκτήσεις και σου αξίζει Ρίξτε της το προφίλ ρε! Τέτοιους influences δεν τους θελουμε!!»

«Είναι αλήθεια ότι στο Dubai οι βίζιτες είναι χρυσές; Έχεις άποψη να μας ενημερώσεις; Άκουσες κάτι;», και «Άμα είναι έτσι τότε να κάνουμε όλη τεστ για να πάμε κάπου που εδώ ούτε σε άλλη περιοχή δεν πάμε…Και μετά θα έρθεις και θα πουν εσείς που πήγατε φέρατε την μετάλλαξη ξανά μέσα ντροπή», ήταν κάποια από τα σχόλια.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.