Ματίνα Παγώνη: Γιατί δεν έκανα παιδιά

featured image

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ματίνα Παγώνη, που μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των Ελλήνων για να ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον κορονοϊό.

Η κ. Παγώνη είπε για ποιο λόγο δεν έκανε ποτέ παιδιά.

«Είναι ένα θέμα που δεν το έχω συζητήσει αλλά τώρα θα το πω. Όσον αφορά στα θέματα των παιδιών μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη μητέρα τους και πρέπει να είναι συνέχεια μαζί τους μέχρι να μεγαλώσουν. Επομένως, αν η μητέρα δεν έχει χρόνο, το να κάνεις ένα παιδί και το μεγαλώνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή μία γυναίκα, είμαι κάθετα αντίθετη» είπε.


Σχετικά με τον γάμο της είπε: «Είμαι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένη. Ο άντρας μου είναι γιατρός και γνωριστήκαμε έτσι. Είμαι πάρα πολύ προσεχτική μέσα στο σπίτι. Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα, να μη μετακινηθεί κάτι, μαγειρεύω μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

Πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα; «Το έχω διαπιστώσει κι εγώ και είναι ευχάριστο… Στο σούπερ μάρκετ και στη λαϊκή με σταματάνε και με ρωτάνε τι θα γίνει και πότε θα βγουν έξω. Είναι ερωτήσεις καθημερινότητας που είναι και η ίδια μας η ζωή. Μου έχει λείψει τώρα με τον κορονοϊό να βγαίνω με τις φίλες μου να πάμε κάπου να φάμε και να διασκεδάσουμε» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Όσο για το αν θα έκανε ποτέ πλαστική: «Έχω την αίσθηση ότι οποιαδήποτε επέμβαση στο πρόσωπο χαλάει τον εαυτό σου. Πρέπει να φαίνεται όταν μεγαλώνουμε».

Δείτε τη συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη για το Happy Day:

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.