Γιάννης Πάριος: Η σπάνια εξομολόγηση για το μικρότερο γιο του, Νικόλα

featured image

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Γιάννης Πάριος κι μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδιά του και κυρίως για τον Χάρη και Νικόλα Βαρθακούρη, οι οποίοι έχουν ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά του χνάρια.

Μάλιστα, ο σπουδαίος ερμηνευτής αναφέρθηκε στο μικρότερο γιο του, Νικόλα τον οποίο έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη, και που πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά.

«Ήταν έκπληξη, αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό», είπε αρχικά για το… στερνοπούλι του.


Και πρόσθεσε: «Ξέρει ότι σε αυτά τα έτσι, δεν συμφωνώ -εννοώντας με το στιλ μουσικής-, αλλά δε διαφωνώ με τη νέα γενιά».

Στην εκπομπή μίλησε και ο μεγαλύτερος γιος του, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε για τον πατέρα του πως είναι πάντα δίπλα του οποιαδήποτε στιγμή και αν τον χρειαστεί, ενώ επισήμανε πως ο πατέρας του είναι  κι «ένας τεράστιος στιχουργός, ένας ποιητής».

«Είναι ο καλύτερος συνθέτης. Ο Χάρης είναι πρώτα απ’ όλα συνθέτης… Δεν αλλάζω τους γιους μου με καμιά κόρη», είπε μεταξύ άλλων συγκινημένος ο Γιάννης Πάριος.

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.