Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Ο γάμος με κόρη Ελβετού εκατομμυριούχου και η τρυφερή φωτογραφία της νύφης

featured image

Με πολιτικό γάμο το περασμένο Σάββατο (12/12) στο St. Moritz παντρευτήκαν ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος και η αγαπημένη του Nina Flohr. Ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα και τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται για τον κορονοϊό.

Για το λόγο αυτό, στο δημαρχείο – όπως αναφέρει η «vanitatis.elconfidencial» – οι μόνοι παρόντες εντός του χώρου ήταν ο Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης. Η όμορφη Nina Flohr είναι ελβετικής καταγωγής και μοναχοκόρη του εκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της εταιρείας ιδιωτικών jet, VistaJet, Thomas Flohr. Μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Καλιφόρνιας, ενώ έχει εργαστεί ως δημιουργική διευθύντρια για την εταιρεία και ίδρυσε επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά το γάμο, η νύφη έκανε και την πρώτη της ανάρτηση, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της πλέον Φίλιππο, έχοντας ως φόντο ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο.

«Μόλις παντρευτήκαμε (με πολιτικό γάμο)», γράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.