Πρώην Υπουργός της ΝΔ κατά πάντων: «Παραιτηθείτε, πονάει η ψυχή μου»

featured image

O πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και γιατρός στο επάγγελμα, Κωνσταντίνος Κιλτίδης, με ανάρτηση του στο Facebook και με αφορμή το θάνατο της νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου από κορωνοϊό ζητά από όσους «ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα», να παραιτηθούν, κάνοντας λόγο για «ντροπή» και επισημαίνοντας ότι «δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα».

«Η πανδημία έχει και θα έχει.. απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είναι εγκληματικά», δηλώνει επίσης ο κ. Κιλτίδης, αναφερόμενος στο νοσοκομείο του Κιλκίς».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Με φορτηγό για λουκάνικα έφτασαν τα εμβόλια στη Φιλιππούπολη: Τα αποθήκευσαν σε ψυγείο του ’60 από τη Σοβιετική Ένωση (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Επικός Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ψυχαράκη και… κλάψαμε (Βίντεο)

Ολόκληρη η ανάρτηση Κιλτίδη:


«Μετά τον θάνατο της Νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ! Με σφιγμένη την ψυχή μου και με όποια πνευματική εγκράτεια , σας λέω τούτο. Επιτέλους σηκώστε ανάστημα. Η πανδημία έχει και θα έχει απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είναι Εγκληματικά . Να παραιτηθούν όσοι ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε. Ντροπή ! Νοσηλεία χωρίς υψηλές ροές οξυγόνου είναι αργός θάνατος. Άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες.Έγινε το επίκεντρο της διασποράς. Θα μιλήσουν και τα στατιστικά δεδομένα, για θανάτους εκεί και στις διακομιδές. Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το πρώην γαλάζιο στέλεχος της Καραμανλικής πτέρυγας επιτίθεται στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας. Πρόσφατα είχε ασκήσει σκληρή κριτική και στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.