Η εξομολόγηση της Ελεάννας Τρυφίδου για την απώλεια κιλών και πώς άλλαξε η ζωή της

featured image

«Έμειναν μισοί… και άλλαξαν ζωή». Αυτό ήταν το θέμα που διαπραγματεύτηκε χθες η εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ να φιλοξενεί στο πλατό ανθρώπους πρώην υπέρβαρους που έχασαν κιλά και είναι πλέον άλλοι άνθρωποι. Μία από τις καλεσμένες του δημοσιογράφου ήταν η Ελεάννα  Τρυφίδου, η οποία μίλησε για τη δική της ιστορία και τη «μάχη» της με τα κιλά, αποκαλύπτοντας πως είχε φτάσει στο παρελθόν στο σημείο να ζυγίζει 121 κιλά.

Σήμερα, με 35 κιλά λιγότερα, η δημοσιογράφος συνεχίζει την προσπάθειά της καθώς επιθυμεί να χάσει 20 επιπλέον κιλά μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα.

«Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου» σημείωσε χαρακτηριστικά.


Και πρόσθεσε: «Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα».

Και συνέχισε: «Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη».

Για να εξηγήσει με ειλικρίνεια: «Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε «είμαι καλά με τον εαυτό μου», όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι».

Τέλος, η Ελεάννα Τρυφίδου παραδέχτηκε με ειλικρίνεια: «Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»!

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.