Το κόλπο της Ιωάννας Κουσκούση για να μπαίνει χωρίς μάσκα στα μαγαζιά, ζητώντας αποζημίωση 200.000 ευρώ (video)

featured image

H Ιωάννα Κουσκούση που αυτοαποκαλείται παρουσιάστρια, έγινε γνωστή από τις έντονες αντιδράσεις της ενάντια της πανδημίας και των μέτρων που λήφθηκαν για τον κορωνοϊό, καθώς ουκ ολίγες φορές δημιούργησε σκηνικά αντιπαράθεσης με εργαζόμενους αλλά και αστυνομικούς.

Ιωάννα Κουσκούση

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ακολούθησε η επίθεση στον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά που οδήγησε στη σύλληψή της, μετά τη μήνυσή που υπέβαλλε ο ίδιος αλλά και η εισαγωγή της για σύντομο χρονικό διάστημα στο ψυχιατρείο. Η διάγνωση δεν έδειξε κάποια σοβαρή πάθηση και έτσι η Ιωάννα συνέχισε το «έργο» της.


Αμέσως μετά την αναγγελία για έκτακτα μέτρα και υποχρεωτική χρήση μάσκας σε περισσότερους δημόσιους χώρους, η Ιωάννα Κουσκούση αποκαλύπτει στον λογαριασμό της στο Instagram τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει ανενόχλητη στα καταστήματα, κρατώντας ένα έγγραφο που συνέταξε η ίδια μαζί με τους φίλους της. 

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι «ο λόγος που δεν φορώ μάσκα είναι γιατί μου δημιουργεί δύσπνοια και ζαλάδα επειδή αναπνέω και διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέω και δεν λαμβάνω το επαρκές οξυγόνο που χρειάζομαι. Αν θέλεις να φορέσω μάσκα υπέγραψε αυτή τη δήλωση με την οποία αποδέχεσαι να μου πληρώσεις όλα τα έξοδα που θα χρειαστούν για όποιο ιατρικό και μη πρόβλημα που θα μου δημιουργηθεί. Επίσης ότι θα μου καταβάλλεις και 200.000 ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη. Αλλιώς καλώ τώρα την αστυνομία και πάμε αυτόφωρο». 

Η Κουσκούση κατέγραψε με το κινητό της την απόπειρα να μπει σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ με αυτό το έγγραφο και προς έκπληξη όλων… η είσοδος της επετράπη.  Να υπνεθυμίσουμε ότι στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, καταγράφονται 78 νέα κρούσματα μέσα σε ένα 24ωρο, με την πανδημία να δείχνει ότι διανύουμε ένα νέο κύμα έξαρσης. 

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.