Ο οίκος Sotheby

featured image

Ο οίκος Sotheby»s στη Νέα Υόρκη διοργάνωσε μία από τις πιο επιτυχημένες on line δημοπρασίες στην ιστορία του εν μέσω του αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οίκος δημοπρασιών πούλησε το 97% των κοσμημάτων στη δημοπρασία Jewels Online.

Οι πωλήσεις έφθασαν τα 739.357 δολάρια, ξεπερνώντας κατά πολύ τις εκτιμήσεις των διοργανωτών που προσδοκούσαν ότι θα φθάσουν τα 671.600 δολάρια.

Το 50% των κοσμημάτων της δημοπρασίας ξεπέρασαν την υψηλότερη εκτιμώμενη τιμή πώλησης και οι αγοραστές ήταν από 32 χώρες. Κάθε δημιουργία διεκδίκησαν κατά μέσο όρο έξι υποψήφιοι αγοραστές.

Το 22% των αγοραστών ήταν νέοι πελάτες του Sotheby’s και το 50% των προσφορών υποβλήθηκε μέσω φορητών συσκευών, σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου.

Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του Οίκου Sotheby»s


Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από ρουμπίνι του Michele Della Valle πουλήθηκε 25.000 δολάρια (εκτιμώμενη τιμή 7.000 δολάρια) και αναδείχθηκε το πιο ακριβές κόσμημα της δημοπρασίας. Το δεύτερο ακριβότερο κόσμημα της Jewels Online ήταν ένα μπρασελέ του David Webb από χρυσό και σμάλτο, το οποίο αγοράστηκε έναντι 21.250 δολαρίων

Ένα εντυπωσιακό Paloma Picasso πράσινο περιδέραιο από περίδοτο σχεδιασμένο για το Tiffany’s πουλήθηκε έξι φορές πάνω από την εκτιμώμενη τιμή (2.000 δολαρίων) έναντι 12.500 δολαρίων.

Η Κένταλ Ριντ, υπεύθυνη των Fine Jewels και Jewels Online σε δήλωσή της παρατήρησε ότι σε αυτήν την πρωτοφανή στιγμή, οι συλλέκτες ήταν αποφασισμένοι να αναμετρηθούν για όμορφα κοσμήματα στη δημοπρασία, η οποία αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη online πώληση κοσμημάτων. Τόνισε ακόμη ότι οι αγοραστές έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση σε κοσμήματα που φέρουν την υπογραφή διάσημων Αμερικανών κοσμηματοποιών.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.