Κορονοϊός: Ο Ντουέιν Τζόνσον μαθαίνει στη 2χρονη κόρη του να πλένει τα χέρια της

featured image

Ένα τρυφερό βίντεο με τη 2χρονη κόρη του ανέβασε στο Instagram ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός κι ως «The Rock».

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορονοϊού μαζί με την Τία και της μαθαίνει πως να πλένει τα χέρια της. Μάλιστα, η μικρή του ζητά ταυτόχρονα να ραπάρει το το τραγούδι του You’re Welcome από την ταινία του Disney, Moana.

«Πριν μπω στο ντους, η μικρή μου Τία (αγάπη μου!) μου ζητά να της τραγουδήσω ραπ το κομμάτι μου You’re Welcome από την ταινία «Βαϊάνα», ενώ πλένω τα χέρια της» λέει ο ηθοποιός που είχε μεταγλωττίσει τη φωνή του ημίθεου Μάουι στην ταινία της Disney, «Βαϊάνα» το 2016. «Συνειδητοποιήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες πως αυτό το ραπ κομμάτι είναι ιδανικό για να διασκεδάζουν τα μικρά ενώ πλένουν τα χέρια τους. Μείνετε υγιείς και ασφαλείς, φίλοι μου. Λατρεύω που στην αρχή του βίντεο, η μικρή μου Τία είναι σαν να λέει: ‘’Σταμάτα επιτέλους να μιλάς, και τραγούδα μπαμπά’’».


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Before my showers now, Baby Tia (mama mia) demands I sing the rap portion of my song “You’re Welcome” from MOANA, while I wash her hands. We realized a few weeks ago that the rap portion of the song is perfect timing when getting your little ones to have fun washing their hands. Stay healthy and safe, my friends. D And gotta love how at the start of this vid, baby Tia is like, “just shut your mouth and sing daddy” 😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις 2 Απρ, 2020 στις 12:51 μμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.