Νάταλι Κακκαβά για «πραγματικό» MEGA: «Καλούμε όλους τους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ»

featured image

Είναι ήδη γνωστό πως το νέο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη θα εκπέμψει στις 14 Φεβρουαρίου με ενημερωτικό κυρίως περιεχόμενο  και δευτερευόντως ψυχαγωγικό. Έχοντας δε όλη την ταινιοθήκη του παλιού Mega και τα σήριαλ που χτυπούσαν ταβάνι σε τηλεθέαση  στην κατοχή του ευελπιστεί πως γρήγορα θα πάρει σεβαστό μερίδιο από την πίτα της διαφημιστικής αγοράς. Προς ώρας στον ψυχαγωγικό τομέα θα πάρει το τιμόνι μόνο η Σάσα Σταμάτη η οποία έτσι και αλλιώς εργάζεται στα Παραπολιτικά και ανήκει ήδη στον όμιλο συμφερόντων Μαρινάκη.

Η παλιά φουρνιά που στήριξε μέχρι τέλους το MEGA είναι απλήρωτη

Οι πρώην εργαζόμενοι είχαν κάνει όπως και στο ΔΟΛ  μεγάλο αγώνα να κρατήσουν ζωντανές τος δύο επιχειρήσεις του ομίλου προκειμένου να έχουν προστιθέμενη αξία στην μεταπώλησή τους μετά την εκκαθάριση από ειδικό διαχειριστή που είχε οριστεί.  Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, ουδείς το εκτίμησε και φυσικά ακόμη δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα τους.

Η ανάρτηση – κάλεσμα της Ναταλί Κακκαβά

Η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Ναταλί παρουσίαζε τον καιρό στο παλιό MEGA. Σε ανάρτησή της στο Instagram με πικρία έγραψε: «Καλούμε όλους τους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ…»

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παίρνει θέση στο ζήτημα των απλήρωτων εργαζομένων του Mega δηλώνοντας δημοσίως ότι ταυτίζεται με τα όσα αναφέρονται σε αυτή χαρακτηριστικά λέει: «Ταυτίζομαι με την επίσημη ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του (πραγματικού) MEGA, που αναφέρει… Καλούμε τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας, να αναλογιστούν πως τα προγράμματα του πραγματικού MEGA, οι μοναδικές του σειρές αλλά και το ανυπολόγιστης αξίας αρχείο των ειδήσεών του, που πρόκειται σύντομα να επανέλθουν στον τηλεοπτικό αέρα, φέρουν πάνω τους τον απλήρωτο ιδρώτα εκατοντάδων εργαζομένων και των ταλαίπωρων οικογενειών τους, να γνωρίζουν πως το νέο κανάλι που έχει “αρπάξει” με “νόμιμο” τρόπο την επωνυμία “MEGA” δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό Mega που ζάπλουτοι “φιλάνθρωποι” επιχειρηματίες -και οι παρ’αυτών “Ρασπούτιν”- έκλεισαν με δόλιο τρόπο. Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ από την τηλεθέαση των δικών μας έργων μέχρι οι νέοι κάτοχοι της θρυλικής επωνυμίας και του πανίσχυρου brand name “MEGA”, αποκαταστήσουν οικονομικά και ηθικά όλους τους εργαζόμενους του ενός και μόνου Mega που υπήρξε ποτέ..


Ο Στέλιος Μάινας στο πλευρό των παλιών εργαζομένων

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως στον αγώνα υπέρ των απλήρωτων δημοσιογράφων και υπαλλήλων του MEGA είχε ταχθεί και ο ηθοποιός Στέλιος Μαίνας με ολονύχτια παρουσία στη διαμαρτυρία των εργαζομένων. Άλλωστε και ο ίδιος είχε φάει “ψωμί” στον παλιό σταθμό όταν συμμετείχε στο “Νησί” με την Κατερίνα Λέχου.

 

 

Click to Instagram !

View this post on Instagram

ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ) MEGA,που αναφέρει.. Καλουμε τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας, να αναλογιστούν πως τα προγράμματα του πραγματικού MEGA, οι μοναδικές του σειρές αλλά και το ανυπολόγιστης αξίας αρχείο των ειδήσεών του, που πρόκειται σύντομα να επανέλθουν στον τηλεοπτικό αέρα, φέρουν πάνω τους τον απλήρωτο ιδρώτα εκατοντάδων εργαζομένων και των ταλαίπωρων οικογενειών τους, να γνωρίζουν πως το νέο κανάλι που έχει «αρπάξει» με «νόμιμο» τρόπο την επωνυμία «MEGA» δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πραγματικό Mega που ζάμπλουτοι «φιλάνθρωποι» επιχειρηματίες -και οι παρ'αυτών «Ρασπούτιν»- έκλεισαν με δόλιο τρόπο. Καλούμε όλους τους σκεπτόμενους τηλεθεατές σε μποϊκοτάζ από την τηλεθέαση των δικών μας έργων μέχρι οι νέοι κάτοχοι της θρυλικής επωνυμίας και του πανίσχυρου brand name «MEGA», αποκαταστήσουν οικονομικά και ηθικά όλους τους εργαζόμενους του ενός και μόνου Mega που υπήρξε ποτέ.. Απλήρωτοι εργαζόμενοι (του πραγματικού) Mega

A post shared by Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) on Jan 31, 2020 at 11:20pm PST

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.