Χάρισέ του την εμπειρία να πιλοτάρει ένα F16 και να οδηγήσει μία Ferrari

featured image

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και το μείζον ερώτημα που σε απασχολεί είναι τι δώρο να του πάρεις!

Τι δώρο θα σου πάρει αυτός δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα μιας και έχεις ήδη προνοήσει εδώ και μέρες να τον οδηγήσεις με τον τρόπο σου προς τη σωστή κατεύθυνση…

Από το να καταλήξεις στην κλασσική γραβάτα (που θα τη φοράει για να μην γκρινιάζεις) τι θα έλεγες να του δωρίσεις μία αξέχαστη εμπειρία που σίγουρα κάθε άντρας θέλει να ζήσει; Σου φαντάζει ακατόρθωτο; χμ πώς θα σου φαινόταν να του προσφέρεις την ευκαιρία να οδηγήσει μία Ferrari! Ή να πιλοτάρει ένα F16!

Σίγουρα θα τον ενθουσιάσει περισσότερο από ένα πουκάμισο ή μια ζώνη και δεν θα το ξεχάσει ποτέ! Ούτε αυτός, αλλά ούτε και οι φίλοι του στους οποίους θα καυχιέται για αυτή την εμπειρία για πολύ καιρό και το καλύτερο δεν στο είπα. Το δώρο δεν χρειάζεται να είναι μόνο για αυτόν!

Την συγκεκριμένη μέρα εξάλλου το ζητούμενο είναι να περάσετε και οι δυο καλά και να είστε μαζί! Γι» αυτό φέτος πρωτοτύπησε χαρίζοντας στο άλλο σου μισό δώρα εμπειρίας Baladeur!

Πρόκειται για έξυπνα δώρα Αγίου Βαλεντίνου που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά “εισιτήρια”), εννεάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα, δικαίωμα αλλαγής και οδηγίες χρήσης.

Έρχονται ακόμα και στο e-mail σου! Αν δεν θέλεις συσκευασία δώρου ή έχεις αργήσει να αποφασίσεις, τα δώρα εμπειρίας στέλνονται διαδικτυακά με τη μορφή e-gift!


Μπορείς να προμηθευτείς τα δώρα εμπειρίας Baladeur οn-line στο baladeur.gr , επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες. Μπορείς να εξοφλήσεις με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα. Τα παραλαμβάνεις  αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλεις συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier για παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Κάθε δώρο συνοδεύεται από οδηγίες, οι οποίες ενημερώνουν ότι έχετε περιθώριο 9 μηνών για να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε την εμπειρία σας ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop baladeur.gr

Παραδείγματα δώρων εμπειρίας για ερωτευμένους:

Αλατοσπήλαιο για ερωτευμένους = 10€ Πιλοτάρισμα F16 simulator = 45€ Οδήγηση Super Cars (Ferrari, Rally κ.α.) από 68€ Δείπνα από 20€ Πρωτότυπα weekends & Αποδράσεις από 20€ Ιππασία από 10€ Rafting, Canoe, Kayak από 10€ Παραπέντε από 70€ Spa & Relaxing από 10€ Και εκατοντάδες άλλα πακέτα δώρων εμπειρίας σε τιμές που ξεκινούν από 10€.

Leader στα δώρα εμπειρίας από το 2005! Το baladeur.gr αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως το κατάστημα που δημιούργησε την έννοια «άυλο δώρο» – «δώρο εμπειρίας» για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα, από το 2005.

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου, τα δώρα σας θα είναι εμπειρίες ζωής, που θα θυμάστε για πάντα!

Μήπως τώρα σκέφτεσαι ότι το δικό του δώρο θα ωχριά σε αντίθεση με το δικό σου; Πολύ απλά μπες στη σελίδα του baladeur.gr και άφησε «κατά λάθος» το laptop σε κοινή θέα…

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.