Η Κατερίνα Δαλάκα, μίλησε πρώτη φορά, για τον σύντροφο της

featured image

Η Κατερίνα Δαλάκα, τους τελευταίους έξι μήνες βρίσκεται σε σχέση και δεν το κρύβει. Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφο της, Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες μαζί. Είχαμε σχέση και πριν πέντε χρόνια. Πάλι έξι μήνες ήμασταν μα ελπίζω να μην χωρίσουμε τώρα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο. Αλλάζουν τα πράγματα σε μια ημέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα, δεν λέω να είναι όλα κοινά, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολύ στήριξη».


Τέλος, η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε: «Θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπο μου, να είναι δραστήριος να μην είναι τεμπέλης. Δεν με απασχολούν καθόλου τα λεφτά, άσχετα που ο Δημήτρης έχει καταφέρει πράγματα μόνος του και έχει τις επιχειρήσεις του. Πιστεύω πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.