Μάικλ Τζόρνταν: Έκανε δωρεά κλινική για ανασφάλιστους και άτομα με χαμηλό εισόδημα και δάκρυσε στα εγκαίνια

featured image

Κλινική για φτωχούς – Χρήσιμες πληροφορίες: Ο καλύτερος κατά πολλούς μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, Μάικλ Τζόρνταν, προχώρησε σε μία πολύ σημαντική κίνηση. Αυτή σχετίζονταν με τη δημιουργία ειδικής κλινικής, η οποία θα δεχόταν ανασφάλιστους και φτωχούς ασθενείς.

Η συγκεκριμένη κλινική φέρει την ονομασία «Michael Jordan Family Medical Clinic» και εγκαινιάστηκε πρόσφατα. Μάλιστα, για τη δημιουργία της χρειάστηκαν να περάσουν δύο χρόνια. Επιπλέον, το συγκεκριμένο κοινωνικό έργο κόστισε στον θρύλο του NBA 7.000.000 δολάρια.

Από εκεί και πέρα, η κλινική δημιουργήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Τζόρνταν,η οποία είναι η Σάρλοτ στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας. Η κλινική διαθέτει δώδεκα δωμάτια για εξέταση ασθενών, θάλαμο για ακτινοβολίες και χώρο για φυσικοθεραπεία. Επίσης, κοινωνική λειτουργός θα αναλαμβάνει περιπτώσεις που χρίζουν κοινωνικής στήριξης, ενώ τη λειτουργία της αναλαμβάνει, η Novant Health.

Κλινική για φτωχούς – Χρήσιμες πληροφορίες: Όσα ανέφερε ο Μάικλ Τζόρνταν στα εγκαίνια της κλινικής

«Είναι πολύ συγκινητικό για μένα να μπορώ να δώσω πίσω στην κοινότητα που με έχει στηρίξει αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι δεν θα πρέπει ο ταχυδρομικός τομέας σου ή η συνοικία σου να καθορίζουν την ποιότητα υπηρεσιών υγείας που απολαμβάνεις. Ή, το κατά πόσον μπορείς να απολαμβάνεις ή όχι υπηρεσίες υγείας».

Κλινική για φτωχούς – Χρήσιμες πληροφορίες: Βίντεο από τα εγκαίνια της κλινικής

Κλινική για φτωχούς – Χρήσιμες πληροφορίες: Φωτογραφίες από τα εγκαίνια της κλινικής


Κλινική για φτωχούς – Χρήσιμες πληροφορίες: Σχετικό Tweet για τα εγκαίνια της κλινικής

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.