Ο πιο ανατρεπτικός γάμος ανήκει στον Βασίλη Χαλακατεβάκη

featured image

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης δικαίως κατέχει τον τίτλο του ανθρώπου που έκανε τον πιο ανατρεπτικό γάμο αφού ο ίδιος έμαθε ότι παντρεύεται μόλις δυο μέρες πριν.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την αιφνιδιαστική του απόφαση να παντρευτεί αλλά και για το ριμέικ του «Καφέ της Χαράς».

«Ο Χαλακατεβάκης στους Απαράδεκτους ήταν ένας γρουσούζης, τσιγκούνης και ενοχλητικός τύπος. Δεν νομίζω πως είμαι έτσι εγώ. Κατ’ αρχάς δεν έχω κάνει ποτέ διαχείριση στην πολυκατοικία γιατί δεν τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα και δεν θέλω να ενοχλώ τους άλλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Μιλώντας για το ριμέικ του «Καφέ της Χαράς» και την επιστροφή της σειράς 15 χρόνια μετά είπε: «Εδώ και 15 χρόνια δέχομαι παραγγελίες, όπου κι αν πάω, από τον κόσμο λόγω του ρόλου που ερμηνεύω στο Καφέ της Χαράς. Με ένα χαμόγελο απλά αντιδρώ και τους ξεφεύγω. Το καλό και το κακό των επαναλήψεων είναι ότι ο κόσμος δεν σταμάτησε να μας βλέπει. Βρέθηκε λοιπόν να βρει αυτούς τους ήρωες ξανά μετά από μερικά χρόνια σαν να κάνει μετάβαση στον χρόνο».


Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αναφέρθηκε και στον ανατρεπτικό του γάμο: «Ο γάμος μου με την γυναίκα μου ήταν ένας γάμος έκπληξη. Δυο μέρες πριν συμβεί, πήρα ένα χαρτί στα χέρια μου όπου με καλούσαν σε ένα γάμο. Δώσαμε ραντεβού σε ένα κτίριο και εκεί τελέστηκε ένα μυστήριο με 150 φίλους και γνωστούς. Εγώ δεν ήξερα ότι είχε καλεστεί κανένας και ανταλλάξαμε αιώνιους όρκους αγάπης και αφοσίωσης» είπε και πρόσθεσε: «Όλος ο κόσμος συμφωνεί πως ήταν ένας ιδιαίτερος γάμος. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, απλά θα βάλουμε 2 υπογραφές».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.