Η ατάκα του Νίκου Μουτσινά για τον νέο σύντροφο της Φαίης Σκορδά και τα "νεύρα" του Γιώργου Λιάγκα

featured image

Νίκος Μουτσινάς: Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής αποτελεί το βασιλιά της μεσημεριανής ζώνης. Ο ίδιος εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως είναι ευρέως γνωστό, πρόκειται για τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Από τον Νίκο δεν ξεφεύγει τίποτα. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για έρωτα.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Νίκος Μουτσινάς, αναφέρθηκε στον νέο έρωτα της Φαίης Σκορδά, με τον επιχειρηματία, Νίκο Ηλιόπουλο. Φυσικά, από τα σχόλιά του δεν ξέφυγαν και οι Νίκος Γεωργιάδης, λόγω Γιώργου Λιάγκα, αλλά και η Λίτσα Πατέρα. Αναλυτικότερα:

Νίκος Μουτσινάς: Τι σχολίασε για τη Φαίη Σκορδά, ο γνωστός παρουσιαστής

«Το καταλάβαμε ότι το Πρωινό το γιόρτασε… Βέβαια, εδώ και ένα χρόνο έχει σχέση η κοπέλα! Δεν το λέγανε οπότε σήμερα το είπανε παντού. Οπότε μερακλώσανε πολύ, το γιορτάσανε».


Νίκος Μουτσινάς: Τι είπε για τον Νίκο Γεωργιάδη, με τον οποίο εκνευρίστηκε, ο Γιώργος Λιάγκας

«Εγώ θα πω ένα μπράβο στο Νίκο Γεωργιάδη, που δεν έβγαλε το αποκλειστικό γιατί σήμερα δεν θα έβγαζε και την εκπομπή από ότι καταλάβαμε. Μπράβο, είχες ένστικτο Νικόλα και όλα καλά».

Νίκος Μουτσινάς: Τι ανέφερε για τη Λίτσα πατέρα, ο γνωστός παρουσιαστής

«Έπεσε ο γκιώνης ρε Φαίη! Μην τα κάνεις αυτά! Εντάξει υπερβολή και ο γάμος. Υπερβολή γιατί θέλουμε και το πλατό! Μην τα λέτε αυτά! Αυτή η Λίτσα η Πατέρα… Καταλαβαίνω, το περιοδικό αλλά δεν βλέπεις εδώ πέρα; Καιγόμαστε! Όλα τα Μελίσσια on fire! Σεβάσου και λίγο τα διπλανά τα πλατό».

Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.