Ευθύνες στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά ρίχνει το ΚΙΝΑΛ

featured image

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ ρίχνοντάς της την ευθύνη για την «έκρυθμη κατάσταση» των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου από την πληθώρα των προσφύγων μεταναστών ζητώντας άμεσα την αποσυμφόρησή τους.

Σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ το οποίο επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι «η κυβέρνηση εξαπάτησε τους νησιώτες και συνεχίζει να το κάνει. Εξήγγειλε αποσυμφόρηση. Από το φθινόπωρο είχαμε προειδοποιήσει πως κανένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν θα φέρει άμεσα αποτελέσματα. Έχουν την απόλυτη ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί».


Καταγγέλλει ότι 40.000 αιτήσεις εγκλωβισμένων στα νησιά μπαίνουν στο «ψυγείο» και δημιουργούνται συνθήκες έντασης που μπορεί να λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. «Η κυβέρνηση οφείλει να λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η ηρεμία και η τάξη στα νησιά. Για να προληφθούν ακόμα χειρότερες καταστάσεις. Και επιτέλους να ακούσει το βασικό αίτημα των νησιωτών και όλων των λογικών ανθρώπων. Αποσυμφόρηση τώρα».

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, εξετάζονται «μόνο τις αιτήσεις όσων εισήλθαν στα νησιά το 2020 και υποστηρίζει ότι αυτό γίνεται για να παρουσιάσουν με αλχημείες γρήγορες αποφάσεις και κάποιες δεκάδες επιστροφές στην Τουρκία για την τηλεόραση».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.