Υποψήφιος του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιτέθηκε στην οικογένειά του με αλυσοπρίονο

featured image

Black Truth: Πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος έδωσε το «παρών» σε γνωστό σόου ταλέντων, το 2018. Ο ίδιος ανέφερε πως είναι κηπουρός και μουσικός από τη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος επιτέθηκε με αλυσοπρίονο και τσεκούρι στον πατέρα και την αδερφή του. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πολυκατοικία της Ηλιούπολης, την 1η Φεβρουαρίου του 2020. Δηλαδή, πριν από λίγες ημέρες.

Black Truth – Χρήσιμες πληροφορίες: Η είσοδός του στην πολυκατοικία της αδερφής του και η ακινητοποίηση του θείου του

Η 50χρονη αδερφή του ανέφερε «Πάντα ζούσαμε με τον φόβο και φυλαγόμασταν, αλλά μετά από 7 χρόνια δεν το περιμέναμε». Ο Black Truth βρίσκεται σήμερα στην ηλικία των 47 ετών. Ο ίδιος κατάφερε να μπει στην πολυκατοικία. Ακινητοποίησε το θείο του, με πιστόλι, του πέρασε χειροπέδες, ενώ του έβαλε κάλτσα και μονωτική ταινία στο στόμα.


Black Truth – Χρήσιμες πληροφορίες: Η μάχη με το γαμπρό του, το σπρώξιμο και η σύλληψή του από τις Αστυνομικές Αρχές

Έπειτα, πήγε στον πρώτο όροφο, όπου διέμεναν, η αδερφή του, ο άντρας της και το 12χρονο παιδί τους. Ο Black Truth προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα, αλλά ο άντρας της αδερφής του κατάφερε να τον σπρώξει, χρησιμοποιώντας την πόρτα του διαμερίσματος, ρίχνοντάς τον στο ισόγειο. Στο σημείο κατέφθασε, η αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.