Διαιτητής σε ελληνικό γήπεδο κατήγγειλε ότι τον απείλησαν οπαδοί: «Θα σου βάλουμε όπλο στο κεφάλι»

featured image

Για απειλές κατά της ζωής του από οπαδούς ομάδας έκανε λόγο μέσω του φύλλου αγώνα διαιτητής σε ελληνικό γήπεδο και πιο συγκεκριμένα στη Γ» Εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο ρέφερι Περράκης ανέφερε πως οπαδοί του Εθνικού τον απείλησαν στο παιχνίδι με το Κερατσίνι για τον 5ο όμιλο, το οποίο έληξε με με 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, πως θα του βάλουν όπλο στο κεφάλι πριν την έναρξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, το ματς καθυστέρησε 30 λεπτά να ξεκινήσει, καθώς ο διαιτητής θεωρούσε το ματς υψηλής επικινδυνότητας και ζητούσε αστυνομική παρουσία.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται:


«Κατά την άφιξη της διαιτητικής ομάδας στον προαύλιο χώρο του σταδίου κι ενώ βγαίναμε από το ταξί, 15 άτομα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας «Εθνικός» φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, μας πλησίασαν απειλητικά, βρίζοντας και φωνάζοντας προς το μέρος μας και τέσσερις εξ αυτών μας έσπρωξαν πάνω στο ταξί. Οι άνωθεν αναγραφόμενοι μας απείλησαν ότι δεν θα φύγουμε από εδώ ζωντανοί, αν δεν κερδίσει ο Εθνικός. Έβριζαν και έλεγαν: «Μου@@@ Περράκη, τα έχεις πάρει, έχει βουίξει ο κόσμος και εμείς θα σου βάλουμε το όπλο στο κεφάλι».

Με την παρέμβαση ανθρώπων από τη διοίκηση του Εθνικού μπήκαμε στα αποδυτήρια ασφαλής και οι εν λόγω φίλαθλοι απομακρύνθηκαν. Έγιναν ενέργειες από τη διοίκηση του Εθνικού, όπως τους ζήτησα, ώστε να έρθει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, λόγω των απειλών που υπήρξαν. Για αυτό το λόγο καθυστέρησα την έναρξη του αγώνα για τριάντα λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, περιμένοντας την αστυνομική δύναμη, για να μας εξασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.