Πάντερ: Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έπαιζα στον Ολυμπιακό

featured image

Ο Κέβιν Πάντερ δυσκολεύεται ακόμη να δώσει μια εξήγηση για όσα έζησε στον Ολυμπιακό.

Έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσω του Λαυρίου, έγινε κυπελλούχος Ελλάδας και κάτοχος του Basketball Champions League με την ΑΕΚ, έγινε ένας από τους παίκτες στους οποίους αποφάσισε να ποντάρει φέτος ο Ολυμπιακός και τελικά τα πράγματα πήγαν στραβά…

Ο Κέβιν Πάντερ αποχώρησε πρόωρα από τον Πειραιά για να φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα και σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr αναφέρθηκε σε όσα πρόλαβε να ζήσει -και δεν μπορεί να κατανοήσει- στον Ολυμπιακό.

«Παράξενα… Αυτή είναι η λέξη… Ένιωσα πολύ παράξενα. Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας μου πνευματικά. Άρχισα τη χρονιά με τον κόουτς Μπλατ, έφυγε, έπαιζα σε ένα παιχνίδι, δεν έπαιζα στο άλλο, άλλαξα ομάδα… Το μυαλό μου διαλύθηκε. Μια πραγματικά τρελή χρονιά. Έμαθα πράγματα, ωρίμασα, έγινα πιο δυνατός πνευματικά, έμαθα να έχω αντοχές», ήταν τα λόγια του σχετικά με το τι τίτλο θα έβαζε στη φετινή σεζόν, για να απαντήσει στη συνέχεια στο ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε στους Πειραιώτες.


«Όπως σου είπα, το θέμα είχα να κάνει με το πνευματικό κομμάτι. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι θέλω να κερδίζω! Αυτή τη νοοτροπία είχα πάντα. Αυτό που έζησα φέτος ήταν κάτι που δεν είχα ξανασυναντήσει στη ζωή μου πνευματικά… Ήταν τόσο σκληρό… Έπρεπε να διαχειριστώ καταστάσεις και συναισθήματα εκτός γηπέδου, να προσπαθώ να βάλω το μυαλό μου σε τάξη».

Συνεχίζοντας, σχετικά με το τι δεν πήγε καλά τελικά, ο Πάντερ απαντάει ότι «για να είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν ξέρω τι έγινε! Ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Ήλθα με προπονητή τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος έφυγε στις αρχές της χρονιάς… Συμβαίνει σε αυτή τη δουλειά, είναι μέρος της ζωής μας. Υπήρχαν βραδιές που δεν ήξερα αν θα παίξω ή όχι. Θα στο πω αλλιώς. Σε άλλα παιχνίδια ήμουν βασικός και σε άλλα δεν έπαιζα καθόλου, έπαιζα ελάχιστα ή ήμουν εκτός 12άδας! Όταν είσαι παίκτης, είναι τρομερά σκληρό να μην ξέρεις τον λόγο που γίνεται αυτό, είναι κάτι που σε διαλύει συναισθηματικά. ΟΚ, όλα συμβαίνουν για έναν λόγο όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έπαιζα. Ειλικρινά. Μακάρι να είχα απάντηση».

Σε ό,τι αφορά το πώς θέλει να τον θυμόμαστε στην Ελλάδα, όμως, έχει απάντηση.

«Απλώς νικητή! Νικητή και καλύτερο συμπαίκτη! Άρχισα την καριέρα μου στην Ελλάδα με το Λαύριο κι έκανα ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου με την ΑΕΚ που με βοήθησε να προχωρήσω. Η Ελλάδα είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη. Δεν θα άλλαζα τίποτα, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι αν άλλαζα κάτι».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.