ΜέΡΑ25: «Στον κόσμο του κ. Γεωργιάδη, οι άνθρωποι υπάρχουν για να υπηρετούν την οικονομία και όχι το αντίστροφο»

featured image

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε με σημερινή δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για την πρώτη κατοικία.

Απαντώντας, ειδικότερα, στην αναφορά του κ. Γεωργιάδη ότι: «για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι ζημιογόνα για την οικονομία», ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι «αυτές οι πολιτικές θέσεις και πρακτικές, που εκπορεύονται από την τρόικα και με μεγάλο ζήλο υλοποιούνται από κυνικούς υπουργούς -εντολοδόχους σαν τον κ. Γεωργιάδη, χωρίς καμία αιδώ και καμία πρόνοια για τις χιλιάδες οικογένειες που θα χάσουν τα σπίτια και τα μαγαζιά τους, θα μας βρουν με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα, απέναντι».


Είναι προφανές, προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης, ότι «στον κόσμο του κ. Γεωργιάδη, οι άνθρωποι υπάρχουν για να υπηρετούν την οικονομία και όχι το αντίστροφο. Για εμάς, που δεν ασπαζόμαστε την ίδια κοσμοθεωρία, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ 25, «υπάρχει λύση και σύντομα η κυβέρνηση θα κληθεί να πάρει θέση: Ή θα είναι η κυβέρνηση των Ελλήνων και θα προσυπογράψει μια μόνιμη λύση για τα «κόκκινα» δάνεια ή θα είναι ο εισπράκτορας των κερδοσκόπων που θα επιβλέπει το ξεσπίτωμα των πολιτών».

Σημειώνεται, ότι το μεσημέρι της προσεχούς Τετάρτης, ο γραμματέας του κόμματος, Γιάνης Βαρουφάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην οποία θα αναφερθεί στο πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.