Όταν ο Κόμπι Μπράιαντ αποθέωνε Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη

featured image

Λένε πως η μισή αξία ενός σχολίου που ακούς για εσένα έχει να κάνει όχι με το περιεχόμενό του αλλά με το ποιος είναι εκείνος που το λέει. Οπότε τόσο ο Δημήτρης Διαμαντίδης όσο και ο Βασίλης Σπανούλης θα έχουν να θυμούνται τα κολακευτικά λόγια με τα οποία είχε αναφερθεί στους ίδιους ο αστέρας του μπάσκετ Κόμπι Μπράιαντ. Σημαντικό να σε υπολογίζουν, ακόμα πιο σημαντικό να σε υπολογίζει ο Black Mamba…

Σε συνέντευξή του στη Fiba, ο άτυχος Κόμπι Μπράιαντ, που βρήκε χθες τραγικό θάνατο μαζί με άλλους οκτώ ανθρώπους- μία εκ των οποίων ήταν η 13χρονη κόρη του– είχε αποθεώσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Λες πως υπάρχουν πολλοί διεθνείς παίκτες που μπορούν να παίξουν στο ΝΒΑ. Υπάρχει κάποιος που θα ήθελες να είναι στους Λέικερς;» είχε ερωτηθεί.


«Είναι ένας παίκτης με τον οποίο έχω παίξει αντίπαλος και θα ήθελα να τον είχα στην ομάδα μου. Το όνομά του είναι (Δημήτρης) Διαμαντίδης, είναι από την Ελλάδα. Εύχομαι να τον είχα στην ομάδα μου. Το μέγεθός του και όσα μπορούσε να κάνει στην άμυνα… » είχε πει.

Αναφορικά με τον Βασίλη Σπανούλη, ο Κόμπι Μπράιαντ είχε πει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Marca:

«Όταν ήμουν στην εθνική ομάδα μελετούσα πως παίζουν κάποιοι παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και ο Μπαρμπόσα. Ορισμένοι συμπαίκτες μου με ρωτούσαν «μα τι κάνεις εκεί;» Τους απαντούσα ότι μελετάω τον Σπανούλη. «Ποιος είναι ο Σπανούλης;» με ρωτούσαν. Ο Σπανούλης είναι αυτός που θα σας σκοτώσει τους έλεγα».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.