Αποστολία Ζώη: Ο χαμός των γονιών της που της στοίχισε, η εγκατάλειψη της καριέρας της και η αίσθηση αποτυχίας

featured image

Αποστολία Ζώη: Η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Μεσάνυχτα». Η Ελληνίδα τραγουδίστρια δεν μάσησε τα λόγια της, αναφέροντας μεταξύ άλλων, τους λόγους που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την καριέρα της για χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών. Αναλυτικότερα:

Αποστολία Ζώη: «Είχα κουραστεί ψυχολογικά»

«Έφυγα στο απόγειο της καριέρας μου γιατί είχα κουραστεί ψυχολογικά. Η σόουμπιζ δεν είναι ένας χώρος που σε περιμένει και που σου στρώνει κόκκινα χαλιά. Όταν επέστρεψα συνέβησαν διάφορα άσχημα πράγματα, οπότε φυτοζωούσα. Δεν επέστρεψα με περγαμηνές. Αποφάσισα ότι ίσως είναι η στιγμή να επιστρέψω, όταν ήμασταν προς το τέλος των θεραπειών της μητέρας μου. Η μητέρα μου ήθελε πολύ να αρχίσω ξανά να τραγουδάω. Από τότε που έμαθαν οι γονείς μου ότι τραγουδάω, η μαμά μου δεν έχασε ούτε ένα πρόγραμμα».


Αποστολία Ζώη: «Με βάραινε πολύ καιρό ότι πήρα μια απόφαση που δεν βγήκε»

«Το ένα κομμάτι είναι η απώλεια, το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν όλοι οι άνθρωποι. Το άλλο κομμάτι είναι το τι παιχνίδια θα σου παίξει το μυαλό. Εμένα, στο δικό μου μυαλό, το ενοχικό μου έφτασε στο κόκκινο. Όταν έχασα τη μαμά μου, αισθάνθηκα ότι απέτυχα. Ίσως επειδή κάποια στιγμή έπρεπε να πάρουμε μια σημαντική απόφαση ως οικογένεια, αν θα επιλέξουμε πρώτα τις χημειοθεραπείες ή την επέμβαση. Με βάραινε πολύ καιρό ότι πήρα μια απόφαση που δεν βγήκε. Ο θάνατος της μητέρας μου είναι ένα τραύμα που δεν έχει κλείσει. Ακόμα προσπαθώ να βγω από το τραύμα. Το ότι αρρώστησε ο πατέρας μου το μάθαμε στο μνημόσυνο της μαμάς μου».

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.