Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη ο Βαγγέλης Μπραουδάκης

featured image

Την παραίτησή του από εκπρόσωπος Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη προχώρησε ο Βαγγέλης Μπραουδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, επικαλείται για την κίνησή του ψευδή αναφορά στο όνομά του, αλλά και μη επανόρθωση από πλευράς ΠΑΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει μέσω ανάρτησής του στο Facebook, «δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου».

Ο λόγος της απόφασης του πεών (πλέον) εκπροσώπου Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού έχει να κάνει με την ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία έκανε λόγο για συνάντηση με στελέχη του Ολυμπιακού και δικηγόρο που έχει στενή σχέση με μέλος της ΕΕΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μπραουδάκης αναφέρει:


«Υπήρξε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Λευτέρη Δούκα. Δεν σκοπεύουν να προβούν στην εύλογη επανόρθωση για την ψευδή αναφορά τους στο όνομά μου.

Θλίβομαι, διότι γνωρίζουν πως είναι αναληθή όσα ανέφεραν για μένα στην επίσημη ανακοίνωσή τους. Ωστόσο, στο βωμό επικοινωνιακών τακτικών, δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Δεν μου αφήνουν περιθώρια. Πρέπει να προασπίσω την τιμή και την επαγγελματική μου υπόληψη…

UPDATE: Υπέβαλλα την παραίτησή μου στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν θέλω να υπάρξει η παραμικρή διαστρέβλωση στην προσπάθεια για να βρω το δίκιο μου. Ότι, τάχα μου, τους κυνηγάει η κυβέρνηση, ότι έχει εμπλοκή η κυβέρνηση και άλλα τυχόν αποπροσανατολιστικά της συκοφαντικής μου δυσφήμισης…».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.