ΠΑΟΚ: Καλεί τον κόσμο στο συλλαλητήριο της Πέμπτης

featured image

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τον κόσμο της να δώσει δυναμικό παρών στο ειρηνικό συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών την Πέμπτη.

Με τη νίκη επί του Βόλου τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, αλλά αυτό μάλλον δεν απασχολεί κανέναν αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως, άπαντες ασχολούνται με τις εξελίξεις που υπάρχουν με το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για την υπόθεση με την Ξάνθη και την πολυιδιοκτησία.

Στη Θεσσαλονίκη «βράζουν» με το συγκεκριμένο θέμα και οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ διοργανώνουν συλλαλητήριο το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης στην Καμάρα, με την ΠΑΕ να το στηρίζει και να στέλνει το μήνυμα της προς τον κόσμο, ζητώντας δυναμικό παρών.


«Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας!», αναφέρει το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας! #PAOKFamily pic.twitter.com/dvWk3uYfZI

— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) January 29, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.