Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο γάμος που δεν έγινε λόγω φόβου, η μάχη με την κατάθλιψη και ο ρόλος στις «8 Λέξεις»

featured image

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε από την τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο Έλληνας ηθοποιός ήταν αποκαλυπτικός, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσε, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα εξομολογητικός στη συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στον γνωστό παρουσιαστή. Ο Νικηφόρος της τηλεοπτικής σειράς «8 λέξεις» έκανε μία μεγάλη αναφορά στην προσωπική ζωή του. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έφτασε κοντά στο γάμο. Όμως, έκανε πίσω, εξαιτίας της φοβίας του.

Από εκεί και πέρα, ο γνωστός ηθοποιός είπε πως είναι σπάταλος. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα χρήματα που έβγαζε, τα ξόδευε σε ταξίδια, διασκεδάσεις και στο γυναικείο φύλο. Επίσης, αναφέρθηκε στην περίοδο όπου πέρασε κατάθλιψη, καθώς και για το ρόλο που έχει, ο ίδιος, στη σειρά.

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Στιγμιότυπα από τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Κι άλλα στιγμιότυπα από τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»


Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Τα υπόλοιπα στιγμιότυπα από τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Βίντεο από τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.