H Έλενα Ράπτη με την καμπάνια «Ένα στα Πέντε» στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

featured image

Η καμπάνια «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Ομιλήτριες στην εκδήλωση:

Η Έλενα Ράπτη, Συντονίστρια της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα Η Κωνσταντίνα Κωστάκου, Ψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης   Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: Το DVD των δύο ιστοριών κινουμένων σχεδίων «Το Μυστικό της Νίκης 1» και «To Μυστικό της Νίκης 2 - Η περιπέτεια του Βίκτωρα», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς, καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.