Η απάντηση της Έλλης Κοκκίνου για το unfollow της Σίσσυς Χρηστίδου

featured image

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει του… unfollow, όταν ανακαλύφθηκε πως οι δύο φίλες Έλλη Κοκκίνου και Σίσσυ Χρηστίδου δεν ακολουθούν η μία την άλλη στο Instagram. Τα σχόλια και οι υποθέσεις για τους λόγους που Κοκκίνου και Χρηστίδου έκοψαν τις επαφές τους διαδικτυακά, έδωσαν και πήραν.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την τραγουδίστρια στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλη Καρρά και τη ρώτησαν σχετικά. Και ιδού η απάντησή της:

«Δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω σχεδόν τίποτα. Όλα αυτά τα χρόνια δεν σχολιάζω ποτέ τι κάνουν και τι λένε οι άλλοι, όχι μόνο για εκείνους αλλά και για εμένα. Δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία αυτή. Να στεναχωρηθώ για σχόλια; Θα στεναχωρηθώ αν αρρωστήσει ένας δικός μου άνθρωπος, φίλος οικογενειακός. Για τα σχόλια που μπορεί να κάνει κάποιος, όχι και να το ακούσω θα το περάσω στα ψιλά. Έχω μάθει να στεναχωριέμαι για τα σημαντικά πράγματα».

Για να προσθέσει: «Το βρίσκω πολύ βαρετό να ψάξει ο άλλος τα unfollow. Ζωή δεν έχουν; Αν με ακολουθήσει κάποιος στον λογαριασμό μου και μετά κάνει unfollow έχει κάθε δικαίωμα, για τους δικούς του λόγους, δεν πρόκειται να το μάθω».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.