O Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει σε 40 διαφορετικές χώρες και έχει κάνει 54 χατ τρικ

featured image

Ασταμάτητος. Αδιανόητος. Θαύμα της φύσης. Πιο αθλητής και από τους αθλητές. Σκόρερ... μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε ακόμα ένα «θύμα» στη λίστα με τις εθνικές ομάδες απέναντι στις οποίες έχει πετύχει γκολ και οι εκπληκτικές επιδόσεις... τρελαίνουν μυαλά.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, λίγες μέρες μετά το πανέξυπνο και πανέμορφο γκολ που είχε πετύχει απέναντι στους Σέρβους «τσιμπώντας» τη μπάλα στην κίνηση για να περάσει πάνω από το κορμί του αντίπαλου πορτιέρο στη νίκη με σκορ 4-2, σκόραρε τέσσερις φορές κόντρα στη Λιθουανία (5-1) το βράδυ της Τρίτης!

Όσο κι αν μεγαλώνει, όσο κι αν έχει κατακτήσει τα πάντα στη ζωή του, όσο κι αν κάποιοι μετρούν απλά αντίστροφα τον χρόνο για να τον δουν σιγά – σιγά να «πέφτει» και να φτάσει στο σημείο ν" αποσυρθεί, εκείνος το είχε ξεκαθαρίσει πριν από λίγο καιρό στους haters, μιλώντας στην εκδήλωση της κλήρωσης των ομίλων του Champions League.

«Προς όσους δεν θέλουν να με βλέπουν, θα είμαι εδώ για πολύ καιρό» είπε και αποδεικνύεται ποδοσφαιριστής από αυτούς που τους συγκρίνουν πάντοτε με το παλιό, καλό κρασί. Αγέραστος, ακούραστος, μόνιμα «διψασμένος» για επιτυχίες, διακρίσεις και γκολ, ο CR7 έκανε ξανά τον κόσμο ν" ασχολείται μαζί του μετά το ματς με τους Λιθουανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.