Πέδρο Μαρτίνς: Απαιτητική εβδομάδα με Τότεναμ και Παναθηναϊκό

featured image

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην καθιερωμένη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι στάθηκε κυρίως στο παιχνίδι με τον Βόλο, το τι περιμένει και την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Τι περιμένει στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο: Προφανώς και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε όμως να παίξουμε ωραία και να κάνουμε ένα καλό ματς. Οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το κίνητρο είναι μεγάλο & οι παίκτες και των Εθνικών ομάδων είναι πολύ καλά. Επειδή έχουμε χωρίσει το πρωτάθλημα σε στάδια, αυτό είναι το δεύτερο στάδιο και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες.

Την πολύ καλή άμυνα και τα λίγα γκολ που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα: Πραγματικά δεν έχουμε δεχθεί πολλά γκολ, όμως έχουμε κερδίσει τα ματς με ένα γκολ, αν και μας έχουν ακυρώσει και κάποια. Αύριο η ομάδα θα δείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είχαμε πρόβλημα από τα πολλά ταξίδια, από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και τις νύχτες χωρίς ύπνο εξαιτίας των ταξιδιών. Όμως με τον Βόλο θα δείξουμε πως είμαστε καλά. Η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα, κόντρα σε μία ομάδα με κίνητρο, παρότι έρχεται από την δεύτερη κατηγορία & μία ομάδα που έχει κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια, με Πανιώνιο και Άρη που δεν είναι λίγο αυτό. Εμείς όμως θα είμαστε έτοιμοι μπροστά στον κόσμο μας να παίξουμε όπως πρέπει.

Τους τρεις νεοφερμένους: Και οι τρεις είναι καλά. Ο Μάξι (Λοβέρα) είναι πιο έτοιμος καθώς είχε παιχνίδια στην Αργεντινή, αλλά και οι άλλοι δύο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

Τον Βόλο: Γνωρίζονται πολύ καλά σαν ομάδα. Έχουν καλές αντεπιθέσεις. Αυτό θα το προσέξουμε και δεν θα πρέπει να τους του επιτρέξουμε αυτό.

Την τρίτη φορά που αντιμετωπίζει προπονητή 35 ετών: Δεν ξέρω αν πρόκειται για συμπτώσεις. Υπάρχουν συμπτώσεις αλλά παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Είναι ένας Ισπανός προπονητής με πάθος και γνώση της ομάδας του αφού τους έχει αρκετά χρόνια.

Το Champions League: Η  συγκέντρωση σε κάθε ματς είναι το ζητούμενο: αυτό ζητάμε και έχουμε πει πως ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Όποιος δεν συγκεντρωθεί σε αυτό το ματς, δεν θα είναι συγκεντρωμένος και στο ματς της Τρίτης. Κάθε ματς πρωταθλήματος είναι σημαντικό και το πρωτάθλημα ο στόχος μας. Ξαναλέω πως όποιος δεν είναι έτοιμος στο ματς με τον Βόλο δεν θα μπορεί να είναι έτοιμος στο ματς με την Τότεναμ.

Τον Παναθηναϊκό: Θα είναι μία απαιτητική εβδομάδα. Αλλά ευτυχώς είχαμε κι άλλες τέτοιες εβδομάδες και φτάσαμε εδώ γιατί είχαμε ξανά τέτοιες εβδομάδες. Έχουμε μάθει σε αυτά. Τα και έχουμε ξαναπεράσει και θα έρθουν και άλλες τέτοιες. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι.

Το ότι μόνο ο Ολυμπιακός παίζει Ευρώπη: Δεν θα έχουν τα ταξίδια οι αντίπαλοί μας και θα μπορούν να ξεκουράζονται. Εμείς όμως ξέραμε πως από την στιγμή που θα έχουμε τους ομίλους θα έχουμε αυτό το πρόβλημα. Αυτοί θα έχουν το κέρδος της ξεκούρασης. Εμείς θα έχουμε άλλου είδους κέρδος, που θα είναι η ανάπτυξη της ομάδας, η βελτίωση της. Εάν μου λέγατε να διαλέξω θα διάλεγα και τις δύο διοργανώσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.