Περιοδεία Βαρουφάκη στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ

featured image

Περιοδεία στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) πραγματοποίησε το απόγευμα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και μέλη του κόμματος.

Ο κ. Βαρουφάκης επισκέφθηκε τα περίπτερα 2 και 3 όπου «χτυπά η καρδιά» της επιχειρηματικότητας και συνομίλησε με εκπροσώπους των επιμελητηρίων Δωδεκανήσου, Κιλκίς, Πρέβεζας, Καστοριάς και Χίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο 16 όπου συνομίλησε με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Σερρών και εταιρειών της περιοχής που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, όπως βουβαλίσιο παγωτό και κρέας και προϊόντα προστιθέμενης αξίας από την περιοχή των Σερρών.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 στο περίπτερο 12, το Digital Greece, όπου ενημερώθηκε για το έργο της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από τον επιστημονικά υπεύθυνο της ακαδημίας καθηγητή Νικόλαο Φαχαντίδη και σε άλλα stands είδε καινοτόμα ερευνητικά πρότζεκτ που ήδη «τρέχουν» με στόχο τόσο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων.

Στο περίπτερο 13 όπου τιμώμενη χώρα είναι η Ινδία, ο κ. Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το έργο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και αεροδιαστημικής, ενώ στους υπαίθριους χώρους του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου, συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.