Αποστολάκης: Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι δυνατές και αξιόπιστες

featured image

«Η εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία είναι αδιαπραγμάτευτες, όπως αδιαπραγμάτευτη είναι και η υποστήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Ευάγγελος Αποστολάκης, απευθυνόμενος στους αξιωματικούς και άνδρες της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).

Ο υπουργός επισκέφθηκε το Στρατόπεδο «Αντ/γου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα, πριν αναχωρήσει από την Κύπρο. Στο μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων της ΕΛΔΥΚ κατέθεσε στεφάνι και ξεναγήθηκε στο μουσείο της Δύναμης.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Στη σύντομη ομιλία του, ο κ. Αποστολάκης επισήμανε ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι δυνατές, αξιόπιστες και έτοιμες να εκτελέσουν την αποστολή τους στο ακέραιο για την προάσπιση της εθνικής ακεραιότητας. «Το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και η ενεργή στρατιωτική διπλωματία συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια» τόνισε.

Πριν τη μετάβασή του στην ΕΛΔΥΚ, ο Έλληνας υπουργός κατέθεσε στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας σε ένδειξη τιμής στους πεσόντες κατά τον απελευθερωτικό αγώνα των Κυπρίων του 1955-59 και κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.