Παιδόφιλος βίασε την ανήλικη κόρη της φίλης του και κατέγραψε τις αρρωστημένες πράξεις του σε βίντεο

featured image

Ένας παιδόφιλος φυλακίστηκε για 19 χρόνια επειδή τράβηξε βίντεο τη στιγμή που βίαζε την ανήλικη κόρη της φίλης του, μόλις λίγους μήνες μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή.

Ο 28χρονος David Carroll από την Κορνουάλη βίασε το ανήλικο παιδί την ώρα που η μητέρα του κοιμόταν και κατέγραψε σε ένα 19λεπτο βίντεο τις φρικιαστικές πράξεις του.

David Carroll, 28, got back in touch with the woman he used to know before preying on her little girl as she slept. He shot a sick 18-minute film of him abusing her in her bedroom as well as taking ten vile snaps

Ο σεσημασμένος παιδεραστής φυλακίστηκε για δύο χρόνια τον Μάρτιο του 2016 για κατοχή άσεμνων εικόνων με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά. Λίγο μετά την απελευθέρωσή του, ήρθε σε επαφή με την παλιά του φίλη. Όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί ήταν στη φυλακή, εκείνος της είπε ότι ήταν «για πειρατεία στο διαδίκτυο» και την έπεισε να τον αφήσει να μείνει στο σπίτι της εκείνη τη νύχτα.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Carroll φυλακίστηκε για 19 χρόνια για το βιασμό του παιδιού. Ο δικαστής Simon Carr του είπε: “Στις 11 Μαρτίου του 2016, καταδικάστηκες σε φυλάκιση για κατοχή ακραίας παιδικής πορνογραφίας. Μετά από αυτό υπήρξαν περιορισμοί στις κινήσεις σου και την πρόσβασή σου στο διαδίκτυο. Ήσουν φίλος με τη μητέρα του παιδιού εδώ και πολλά χρόνια, αλλά είχατε χαθεί για ένα διάστημα και πιστεύω πως ξεκίνησες ξανά τη φιλία σου μαζί της για να προσεγγίσεις την κόρη της.”

Carroll, of Camborne, Cornwall, was jailed for 19 years at Truro Crown Court on Friday after admitting a string of sex offences, including rape. Convicted paedophile Carroll was jailed for two years in March 2016 for possessing indecent images [File photo]

Η μητέρα του παιδιού είπε ότι «αρρώστησε» όταν έμαθε τι είχε κάνει ο Carroll στην κόρη της.

“Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου και βίασε την ανήλικη κόρη μου για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές του φαντασιώσεις. Αυτός ο άντρας πρέπει να σαπίσει στη φυλακή για να μην καταστρέψει άλλες παιδικές ψυχές.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.