Ο άνθρωπος που θέλει να ρίξει τον Μαδούρο προσκάλεσε τον Τσίπρα στη Βενεζουέλα

featured image

Πρόσκληση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί τη Βενεζουέλα απηύθυνε ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της χώρας Χουάν Γκουαϊδό, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο Γκουαϊδό χαρακτήρισε «ανησυχητική» τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης ως προς τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα, εκφράζοντας την ελπίδα αυτή να οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης και καλώντας τη χώρα μας να συνταχθεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, που ζητά τη διεξαγωγή ελεύθερων εκλογών στη Βενεζουέλα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ή όποιο μέλος της ελληνικής κυβέρνησης το επιθυμεί, να μεταβεί «και αύριο» στη Βενεζουέλα και να επισκεφθούν μαζί νοσοκομεία, σχολεία και φαρμακεία ή να ζήσει μία εβδομάδα με τους μισθούς της χώρας, ώστε να διαπιστώσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Όπως ανέφερε, η φτώχεια στη χώρα ξεπερνά το 83%, ενώ ο κατώτατος μισθός ανέρχεται μόλις στα 3 αμερικανικά δολάρια το μήνα. «Αυτό δεν είναι απλά φτώχεια, είναι μιζέρια», σχολίασε.

Χαρακτήρισε ακόμα «σφετεριστή της εξουσίας» τον Νικολάς Μαδούρο, ενώ απαντώντας στους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος καθοδηγείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έκανε λόγο για «θλιβερή ρητορική».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.