Πατέρας παρίστανε πως είναι η κόρη του και παγίδεψε παιδόφιλο που έστελνε άσεμνες φωτογραφίες στο ανήλικο κορίτσι

featured image

Ένας πατέρας έγινε “ντετέκτιβ” και παγίδευσε έναν παιδόφιλο που προσπάθησε να αποπλανήσει την 11χρονη κόρη του στο Facebook.

Ο πατέρας είχε επιτρέψει στην κόρη του να χρησιμοποιεί τα social media όπως το Facebook για να επικοινωνεί με τους φίλους της, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι θα παρακολούθησε εκείνος το λογαριασμό της.

Αλλά μόλις μια εβδομάδα αργότερα, έγινε έξαλλος όταν είδε πως ο 27χρονος Blake Pitchford της είχε στείλει σεξουαλικές εικόνες και μηνύματα.

A father trapped online paedophile Blake Pitchford whilst posing at his 11-year old daughter. Pitchford is pictured leaving Bolton Crown Court

Ο πατέρας συνέχισε να του μιλάει σαν να είναι η κόρη του μέχρι που ο Pitchford ζήτησε να την συναντήσει.

Ο Pitchford, από το Leigh του Μάντσεστερ, έδωσε ραντεβού με το “κορίτσι” και συνελήφθη από την αστυνομία.

“Είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος που αυτός ο άντρας έστελνε πορνογραφικές φωτογραφίες σε ένα ανήλικο παιδί και τρομάζω στη σκέψη πως αυτός ο άρρωστος θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να συνομιλεί και να επιδιώξει να συναντήσει το παιδί μου,” είπε ο πατέρας.

Στο δικαστήριο, ο Pitchford παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να αποπλανήσει το 11χρονο κορίτσι για να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του.

At Bolton Crown Court, Pitchford admitted trying to incite an 11-year-old girl to engage in sexual activity but was freed with a three year community order after a judge said his blame was

Ο δικαστής Richard Gioserano, είπε στο δράστη: “Το κορίτσι ήταν 11 ετών και χρησιμοποιούσε το Facebook με αυστηρή παρακολούθηση από τον πατέρα του. Ευτυχώς, την πρώτη φορά που έστειλες μήνυμα στο κορίτσι το διάβασε ο πατέρας του. Σίγουρα δεν σκέφτηκες το ψυχολογικό τραύμα που θα μπορούσαν οι πράξεις σου να προκαλέσουν στο 11χρονο παιδί.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.