Ράνια Κωστάκη: Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να κάνω παιδί

featured image

Για την προσωπική της ζωή αλλά και το ενδεχόμενο να μην μπορέσει να αποκτήσει δικό της παιδί μίλησε η Ράνια Κωστάκη μιλώντας στην εκπομπή «Πρω1νό».

Η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε μάλιστα πως κοιτάει πολύ το θέμα της υιοθεσίας, επισημαίνοντας πώς έχει ξεκινήσεις ήδη τις απαιτούμενες διαδικασίες.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Δεν θα είχα πρόβλημα αν μου προέκυπτε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ήδη κάνει έναν γάμο και έχει παιδιά. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Το "θέλω παιδί" το έχω σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία. Έχω περάσει και μου έχουν συμβεί μερικά θεματάκια αρκετά σοβαρά και αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Δεν με πτοεί αυτό. Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις, έχω περάσει από κάποιες διαδικασίες που υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί.

Αυτό με έχει βάλει σε μια διαδικασία να ψάξω πολύ το θέμα της υιοθεσίας και να δεχτώ να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει κάνει τα παιδιά του. Το έχω κοιτάξει το θέμα της υιοθεσίας και είμαι προ των πυλών. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε αναμονή», εξομολογήθηκε η Ράνια Κωστάκη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.