Αυγενάκης: Η κυβέρνηση της ΝΔ θα διασφαλίσει με κάθε τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα

featured image

«Εκτός από τραγικοί είναι και μοιραίοι. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμα φορά η πιο ανεύθυνη, η πιο ανιστόρητη, η πιο καταστροφική Κυβέρνηση της χώρας», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

«Όπως μας ενημέρωσε, σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ελληνικής, κι όχι της Σκοπιανής Κυβέρνησης, κος Τζανακόπουλος, αποτελεί δικαίωμα του κ. Ζάεφ να χρησιμοποιεί τον όρο "Μακεδονία" και όχι "Βόρεια Μακεδονία" στις δημόσιες τοποθετήσεις του μιας και δεν έχουν τυπικά ολοκληρωθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ και πρόσθεσε: «Ενώ, η κυβέρνηση παραχωρεί ελαφρά τη καρδία γλώσσα και ταυτότητα, προσπαθεί διαρκώς να εφευρίσκει νέες δικαιολογίες για τα ατοπήματα του κ. Ζάεφ».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Ο κ. Αυγενάκης σημείωσε πως η ΝΔ υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία και πως δεν είναι επωφελής για τα εθνικά συμφέροντα, κάτι που, επισήμανε, πιστεύει το 70% των Ελλήνων πολιτών. «Παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ξεχάσουμε τι ακριβώς συμβαίνει, είμαστε εδώ για να ελέγξουμε την πορεία εφαρμογής της συμφωνίας, να φροντίσουμε τα εθνικά και τα οικονομικά μας συμφέροντα στη Βόρεια Ελλάδα και να διατηρήσουμε στο ακέραιο το δικαίωμά μας να μπλοκάρουμε την πορεία ένταξης των γειτόνων στην ΕΕ, εφόσον κρίνουμε ότι θίγονται τα εθνικά συμφέροντα», συμπλήρωσε ο κ. Αυγενάκης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.