Μαρτίνς: Παίζουμε συνεχώς σαν να πρόκειται για τελικούς

featured image

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το στίγμα του Ολυμπιακού και το πώς αντιμετωπίζει τα παιχνίδια ενώ μίλησε και ατομικά για τις νέες προσθήκες όπως των Ντίας και Σολδάνο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στην Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Για τη συνεχή βελτίωση: «Η βελτίωσή μας από παιχνίδι σε παιχνίδι οφείλεται στο γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται πλέον πολλούς μήνες μαζί. Ξεκινήσαμε με νέο προπονητή, με πολλά καινούργια πρόσωπα και πολλές καινούργιες ιδέες και ήταν λογικό να χρειαστούμε χρόνο. Τώρα, όμως, που ο χρόνος έχει περάσει, η ομάδα έχει δεθεί, οι παίκτες έχουν γνωριστεί πολύ καλά μεταξύ τους, υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και κοινό πνεύμα ανάμεσα στους παίκτες και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά που έχουν βελτιωθεί μέχρι τώρα, όπως πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να διορθώσουμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης σε τομείς όπως η αποτελεσματικότητα και ο έλεγχος του παιχνιδιού. Παίζουμε συνεχώς σαν να πρόκειται για τελικούς, μόνο για να κερδίζουμε».

Για τους Ντίας και Σολδάνο: «Σίγουρα είναι νέοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν έρθει εδώ για να ενισχύσουν το έργο μας και να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ήταν για ακόμη μια φορά στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξουν και να μας βοηθήσουν. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύουν πολύ στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να παρουσιάζουμε ακόμα καλύτερη την ομάδα, που δείχνει ήδη ότι είναι πολύ καλή, θεαματική και με ποιότητα».

Για την αποθέωση από τους φιλάθλους: «Είναι υποχρέωσή μου να εκπληρώσω το στόχο μου, που είναι βελτιώνω συνεχώς την ομάδα. Αυτό το βλέπει ο κόσμος, έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνουμε. Βλέπει ότι προσπαθούμε να παρουσιάζουμε τον Ολυμπιακό κάθε φορά και καλύτερο».

Για τους εξτρέμ: «Ήταν από τους βασικούς παράγοντες της νίκης. Χρησιμοποιήσαμε πολύ τα άκρα μας και ειδικά την αριστερή. Μας βοηθάει η πολύ καλή κατάσταση των Λάζαρου και Ποντένσε. Το ίδιο και οι Φετφατζίδης, Ναουέλ, Μασούρας και Ντίας είναι εδώ για να στηρίζουν το παιχνίδι μας».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.