«Ξόδεψα το 90% της περιουσίας που κληρονόμησα από τον πατέρα μου για να γίνει καλά η Ηλέκτρα»

featured image

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο γιος του Μανώλη Αγγελόπουλου, Στάθης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το χαμό της πρώτης του γυναίκας και τη δύσκολη μάχη που είχαν δώσει.

«Ο πρώτος μου γάμος ήταν με την Ηλέκτρα. Ήταν μία δύσκολη περίπτωση, είχαμε θεματάκια υγείας. Προσπαθήσαμε αλλά κανείς δεν γλιτώνει από αυτή την ιστορία» δήλωσε αρχικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Και πρόσθεσε συγκινημένος: «Με την Ηλέκτρα δεν παντρεύτηκα από την αρχή της σχέσης. Παντρευτήκαμε προς το τέλος, όταν είχαμε πληροφορηθεί την αρρώστια της και πλέον πηγαίναμε προς το τέλος. Πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε γιατί δεν θα ήθελα κάποια στιγμή να φύγει από τη ζωή χωρίς να είναι παντρεμένη μαζί μου. Εγώ ήθελα να της δώσω ελπίδα, ήθελα να της δώσω δύναμη να προχωρήσει. Έκανα τα πάντα, ό,τι μπορείς να φανταστείς για να ζήσει ή να πάρει μια παράταση χρόνου. Αλλά δυστυχώς ήταν δύσκολο, έφυγε».

Μάλιστα, ο γιος του σπουδαίου τραγουδιστή αποκάλυψε ότι ξόδεψε σχεδόν το 90% της περιουσίας που κληρονόμησε από τον πατέρα του Μανώλη Αγγελόπουλο για να γίνει καλά η σύντροφός του.

«Ό,τι περιουσία κληρονόμησα από τον πατέρα μου, το 85% – 90% το ξόδεψα για να γίνει καλά η Ηλέκτρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Όσο για τον πατέρα του, αποκάλυψε ότι την πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά του, έτρεμε. «Δεν ήθελα να τον κάνω ρεζίλι» δήλωσε μεταξύ άλλων. Και παραδέχτηκε ότι του λείπει πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.