3χρονο αγόρι χάθηκε στο δάσος και πέρασε δύο μέρες με μια αρκούδα που το πρόσεχε μέχρι να το βρουν οι άνθρωποι

featured image

Ένα 3χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί για δύο ημέρες στη Βόρεια Καρολίνα, λέει ότι ήταν μαζί με μια αρκούδα ενώ είχε χαθεί στο δάσος.

Την Πέμπτη, ο Casey Lynn Hathaway βρέθηκε υγιής, αφού είχε εξαφανιστεί από την αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του δύο μέρες πριν.

Found: North Carolina boy Casey Lynn Hathaway, three, says he hung out with a bear during the two days he was missing in the woods. Pictured above after he was found and rescued

Το μικρό παιδί δήλωσε στην αστυνομία και στους γονείς του ότι πέρασε τις δύο μέρες στο δάσος μαζί με μια αρκούδα.

“Ο Casey είναι υγιής και χαμογελάει. Είπε ότι καθόταν με μια αρκούδα για δύο ημέρες και πως ο Θεός του έστειλε ένα φίλο για να τον προστατεύει,” είπε η θεία του, Breanna Hathaway στο Facebook.

Ενώ ήταν με τη συντροφιά της αρκούδας, σχεδόν 600 εθελοντές, το FBI, κρατικοί αξιωματούχοι και δύτες “χτένισαν” το δάσος για να βρουν το εξαφανισμένο παιδί. Οι γονείς του παιδιού φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Casey pictured in his hospital with his rescuer Chocowinity EMS Cpt. Shane Grier who disentangled the child from a thorn bush on Thursday evening and brought him to safety

Η γιαγιά και τα μέλη της οικογένειάς του έψαχναν το δάσος πίσω από το σπίτι τους για 45 λεπτά, προτού καλέσουν την αστυνομία.

Casey Hathaway

Το παιδί βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτη, αφότου οι αστυνομικοί άκουσαν το κλάμα του και το βρήκαν κολλημένο σε κάτι θάμνους.

Casey pictured center with his mom Brittany Hathaway (left) and aunt Breanna Hathaway (right)

Ο αξιωματικός Shane Grier που είδε πρώτος το παιδί, το απομάκρυνε από το δάσος. Ο Casey ήταν πολύ βρεγμένος, κρύος και γεμάτος γρατζουνιές, αλλά γενικά ήταν σε καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.