Η αλυσίδα ειδών σπιτιού που μέχρι το τέλος του 2020 σχεδιάζει να έχει 40 καταστήματα

featured image

Το 23o κατάστημά της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά θα ανοίξει την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK που εμπορεύεται είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living), με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει την ανάπτυξη δικτύου 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η δανέζικη αλυσίδα JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας.

Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κ. Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας αναφέρει:

«Η JYSK είναι μια δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Με το κατάστημα του Πειραιά αποκτούμε ένα σημείο πώλησης σε μια πολύ μεγάλη και σημαντική περιοχή και ευελπιστούμε ότι θα δώσουμε την ευκαιρία στους κατοίκους του Πειραιά να γνωρίσουν καλύτερα τη JYSK και την εμπορική της πρόταση».

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της στρατηγικής αυτής, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK.

Όπως αναφέρει ο κ. Τσιρώνης: «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένα για όλο το σπίτι. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.