Βράβευση της Παλίρροια στα Greek Exports Awards 2018

featured image

Η εταιρία Παλίρροια ξεχώρισε και φέτος στα Greek Exports Awards αποσπώντας το κορυφαίο βραβείο Top Greek Export Company 2018 στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο πλαίσιο των Greek Exports Awards 2018.

Ο θεσμός των βραβείων διοργανώθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094545114-0"); });

Μέσα από μια αυστηρή διαδικασία που περιελάμβανε την αξιολόγηση από πολυμελή κριτική επιτροπή, με εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή ανοικτής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του κοινού, τα Greek Exports Awards 2018 επιβράβευσαν τις εταιρίες που αριστεύουν στον τομέα των εξαγωγών και καταφέρνουν και βρίσκουν δημιουργικές διεξόδους παρά τις αντιξοότητες.

Τα Greek Exports Awards 2018 επισφραγίζουν τη σημαντική συμβολή στην οικονομία των επιχειρήσεων εκείνων που καταφέρνουν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας αλλά και που συμβάλλουν σημαντικά στην ευημερία των κοινωνιών.

Εκτός από το ανώτερο βραβείο, η Παλίρροια αναδείχθηκε επίσης ως Silver Top Industrial Export Company, ενώ τα ντολμαδάκια Παλίρροια απέσπασαν το βραβείο Silver Top Branded Export Product.

Η βράβευση της Παλίρροια στα Greek Exports Awards συνιστά και φέτος μια έμπρακτη αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας και της δυναμικής της στην αγορά των έτοιμων γευμάτων σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.