Το «απολειφάδι της πολιτικής ζωής» και η κόντρα Τσίπρα-Τατσόπουλου

featured image

Μία νέα διαμάχη προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση στη Βουλή για την ψήφιση της μη περικοπής των συντάξεων, μετά από αναφορά του Αλέξη Τσίπρα σε «απολειφάδια της πολιτικής ζωής».

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός σχολιάζοντας την αναφορά του προέδρου της ΝΔ για το παλιό και το νέο και για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πέρασαν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εμμέσως, μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Τατσόπουλο λέγοντας: «Εσείς μπορείτε να βολευτείτε με διάφορα απολειφάδια της πολιτικής ζωής που πέρασαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είχαν περίεργη σχέση με τη μισή Αθήνα, έφυγαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τους παίρνετε εσείς να τους εντάξετε στα δικά σας μπας και πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Μέσω facebook απάντησε με σκληρό τρόπο στον Α. Τσίπρα ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος αναφέροντας:

«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη "δήλωση" για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα "δήλωση" δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012.

Έκτοτε πέρασαν... δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.