Η ομάδα που θεωρείται φαβορί να αποκτήσει τον Ρόμπεν

featured image

Ο Άριεν Ρόμπεν ανακοίνωσε πριν κάποιες ημέρες ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν με την Μπάγερν Μονάχου, κάτι το οποίο έκανε λίγα 24ωρα αργότερα και ο Φρανκ Ριμπερί. Οι δύο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «καυτά» δίδυμα πλάγιων επιθετικών στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά όπως όλα τα ωραία στη ζωή, κάποια στιγμή τελειώνουν.

Ο Ολλανδός άσος, που τον Ιανουάριο γίνεται 35 θα συνεχίσει μακριά από τη Βαυαρία την καριέρα του, με πιο πιθανό προορισμό την πατρίδα του, Ολλανδία. Φυσικά, υπάρχει η προοπτική για πιο… εξωτικούς προορισμούς και πιο παχυλά συμβόλαια, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να «ψήνεται» με κάτι τέτοιο. Αυτό που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε, είναι να κλείσει την καριέρα του στις ομάδες από τις οποίες ξεκίνησε: στην Αϊντχόφεν και στην Γκρόνινγκεν.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της PSV, η πρωταθλήτρια Ολλανδίας ήδη έκανε μια επαφή με τον Ρόμπεν και όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, η περίπτωση επιστροφής του δουλεύεται αρκετά «ζεστά». Αν όλα πάνε καλά, τότε ο ίδιος θα επιστρέψει στο Αϊντχόφεν, με στόχο στη συνέχεια να πάει στο Γκρόνινγκεν, για να κλείσει στη σπουδαία του καριέρα. Ωστόσο, προς τα παρόν όλα αυτά είναι απλώς σενάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.