«Η Τζούλια Ρόμπερτς ανακαλύπτει πως η ζωή και οι τρύπες της βελτιώνονται όσο μεγαλώνει»

featured image

«Η Τζούλια Ρόμπερτς ανακαλύπτει πως η ζωή και οι τρύπες της βελτιώνονται όσο μεγαλώνει». Αυτός ήταν τίτλος άρθρου για την διάσημη ηθοποιό στην τοπική εφημερίδα The Post Journal, με έδρα το Τζέιμσταουν της Νέας Υόρκης.

Αφήνοντας κάποιος τον τίτλο «Julia Roberts Finds Life And Her Holes Get Better With Age» και διαβάζοντας κάποιος το κείμενο, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι δεν μιλάει για τις τρύπες της ηθοποιού, αλλά για τους ρόλους της. Αντί για «roles», έγραψε «holes» και επειδή η εφημερίδα δεν είναι ίντερνετ για να διορθωθεί άμεσα το λάθος, αναγκαστικά δημοσιεύτηκε η σχετική διόρθωση στο επόμενο φύλλο...

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

@TheEllenShow can’t believe this headline in our local paper... Julia Roberts will be glad to know her holes are getting better with age😂😂 pic.twitter.com/gvZkOsBjyN

— elizabeth (@eadavisus) 9 Δεκεμβρίου 2018

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν κάτι τέτοιo ασχολίαστο. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό τον τίτλο εφημερίδας» έγραψε ένας χρήστης.

 

Ένας άλλος έγραψε: «Η Τζούλια Ρόμπερτς θα είναι πολύ χαρούμενη που οι τρύπες της γίνονται καλύτερες με τα χρόνια». «Οι διορθωτές είναι πολύ σημαντικοί. Απλά ρωτήστε την Τζούλια Ρόμπερτς» πρόσθεσε ένας άλλος.

This is why she"s a movie star. My holes have only gotten worse with age.🤷‍♀️ pic.twitter.com/h3jiuEqF6P

— Busy Philipps (@BusyPhilipps) 10 Δεκεμβρίου 2018

Who needs subs? Julia Roberts, that"s who! pic.twitter.com/FK6aO4jIZf

— Neil McMahon (@NeilMcMahon) 10 Δεκεμβρίου 2018

Copy editors are very important. Just ask Julia Roberts. https://t.co/hFcZYbwjRs

— Marc Malkin (@marcmalkin) 10 Δεκεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.