Άνοιξαν τα bars του ύπνου: η νέα τάση που βλέπει την σιέστα ως επικερδή επιχείρηση

featured image

Όλοι γνωρίζουν τα οφέλη μιας μικρής μεσημεριανής σιέστας σε σώμα και πνεύμα. Στο εξωτερικό δεν είναι ανοίκειο το φαινόμενο ανθρώπων που παίρνουν έναν υπνάκο στο πάρκο μια ηλιόλουστη μέρα ή ακόμη και για λίγα λεπτά στην καρέκλα του γραφείου τους. 

Όμως, κάποιος σκέφτηκε μια υπηρεσία που θα εξασφαλίζει στους πολυάσχολους επαγγελματίες λίγες στιγμές ασφαλούς ανάπαυλας, όπου οι επισκέπτες θα πληρώνουν για να κοιμηθούν λίγο και ανανεωμένοι θα επιστρέφουν στις απαιτητικές ασχολίες τους.

Ο λόγος για τον νεαρό Mauricio Villamizar, συνιδρυτή των μπαρ ύπνου “Pop&Rest”, που έχουν γίνει το απολύτο trend αυτή τη στιγμή στο Λονδίνο.

«Ο ύπνος είναι ζωτικό κομμάτι της ύπαρξης μας και της καλής μας υγείας. Προτιμώ, λοιπόν, να δίνω τα λεφτά μου σε μία τέτοια υπηρεσία, παρά να πιω έναν ακόμη καφέ ή να αγοράσω κάτι να φάω για να δώσω στο σώμα μου την ενέργεια που χρειάζεται για να παραμείνει όρθιο μέσα στην ημέρα», λέει μία τακτική πελάτισσα του μπαρ.

Πόσο κοστίζει, όμως, αυτή η υπηρεσία σιέστας; Στα απολύτως βολικά δωμάτια, τα διαποτισμένα με νότες λεβάντας για χαλάρωση, με τα μαλακά, καθαρά κλινοσκεπάσματα και τις μάσκες ύπνου, μόλις 23 δολάρια.

Προκύπτει ηθικό ζήτημα; Για κάποιους ναι, καθώς θεωρούν ανήθικο το να πουλά κάποιος κάτι τέτοιο…

Nap Pods in London

The nap bar trend has spread to London. Would you drop in for a snooze?

Gepostet von AJ+ am Samstag, 25. August 2018

 

[lifo.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.