Γυναίκα λέει ότι είναι παντρεμένη με φάντασμα πειρατή 300 ετών και ζήτησε διαζύγιο επειδή την πίεζε ψυχολογικά

featured image

Η υπόθεση μίας 46χρονης γυναίκας, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά του φαντάσματος του συζύγου της μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media σε Ιρλανδία και Μεγάλη Βρετανία.

Δεν έχει προηγούμενο στα ιρλανδικά δικαστικά χρονικά, η υπόθεση μίας 46χρονης από την πόλη Ντροχέντα της Ιρλανδίας, που όχι απλώς ισχυρίζεται πως παντρεύτηκε το φάντασμα ενός πειρατή με το όνομα Τζακ ηλικίας 300 ετών, όμως πλέον βρίσκεται και στα χωρίσματα μαζί του, καταθέτοντας επισήμως αίτηση διαζυγίου.

To ιδιαίτερα παράξενο love story ανάμεσα στην Αμάντα Τιγκ και στον Αϊτινό πειρατή Τζακ (που θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι πρόκειται για τον ξακουστό πειρατή Τζακ Σπάροου, αφού η Τιγκ δουλεύει ως ηθοποιός) άρχισε πριν από αρκετά χρόνια, όταν η 46χρονη Αμάντα είδε τις κινηματογραφικές ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Τζακ Σπάροου και επισημοποιήθηκε πριν από ένα σχεδόν χρόνο.

Η ένωση των 2 με τα δεσμά του γάμου πραγματοποιήθηκε σε σκάφος στα διεθνή ύδατα, αφού κανένας δήμαρχος ή ιερέας δεν είχε αποδεχθεί την τέλεση του μυστηρίου.

Ο έγγαμος βίος, ωστόσο, του “ζευγαριού” φαίνεται πως λήγει άδοξα, αφού η Αμάντα εμφανίζεται αποφασισμένη να χωρίσει από τον σύντροφο-φάντασμα, αφού όπως ισχυρίζεται η ίδια σε μήνυμά της στα social media, δε μπορούσε να του συγχωρέσει το γεγονός πως η ψυχολογική πίεση την οποία, όπως λέει, της ασκούσε, την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Με βάση ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης, η Αμάντα ισχυρίζεται επιπλέον πως εδώ και 6 μήνες έχει διακόψει κάθε επικοινωνία με τον «σύζυγό» της, ενώ θέλησε να προειδοποιήσει άλλες γυναίκες με παρεμφερή προβλήματα, πως η ενασχόληση με πνεύματα και φαντάσματα μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.

Πάντως, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Τιγκ δαπάνησε σχεδόν 5.500 λίρες προκειμένου να ολοκληρώσει την αλλαγή του ονόματός της έπειτα από τον γάμο της με τον πειρατή Τζακ, ενώ επιφυλάχθηκε να μιλήσει αναλυτικά σχετικά με τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν στο διαζύγιο σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφορικά με την σεξουαλική της ζωή, δήλωσε πως οι ερωτικές πράξεις μπορεί να απουσιάζουν, ωστόσο η χημεία ανάμεσα στην ίδια και τον Τζακ είναι πανταχού παρούσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.