17χρονος κουφός και μερικώς τυφλός σκύλος προστάτευσε ένα αγνοούμενο κορίτσι

featured image

Ένας κωφός και μερικώς τυφλός σκύλος ο οποίος προστάτευσε και βοήθησε ένα 3χρονο κορίτσι, που χάθηκε στη σαβάνα της Αυστραλίας, κέρδισε σήμερα τους επαίνους της αστυνομίας.

Ο Μαξ, ένας 17χρονος σκύλος ράτσας Blue Heeler, έμεινε δίπλα στη μικρή Αουρόρα κατά τη διάρκεια μιας βροχερής νύκτας, πριν οδηγήσει την οικογένεια και τους διασώστες στο παιδί, το οποίο αναζητούσαν οι αρχές σε μια αγροτική περιοχή του Κουίνσλαντ από την Παρασκευή, όταν και εξαφανίστηκε.

«Η Λέισα (η γιαγιά του παιδιού) άκουσε τη φωνή της Αουρόρα, στη συνέχεια βρήκε τον Μαξ που την οδήγησε κοντά της», ανέφερε ο Κέλι Μπένστον, σύντροφος της Λέισα. Συμπλήρωσε πως το ζώο είναι κωφό και εν μέρει τυφλό.

Η αστυνομία έχρισε αμέσως τον τετράποδο ήρωα μέλος του αστυνομικού σώματος. «Τι καλό αγόρι, Μαξ!» σημείωσε στο λογαριασμό του στο Facebook η αστυνομία του Κουίνσλαντ. «Τώρα είσαι επίτιμος σκύλος της αστυνομίας!», συμπλήρωσε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του ζώου. Προς μεγάλη ανακούφιση της οικογένειάς της, η Αουρόρα, η οποία εντοπίστηκε περίπου σε απόσταση σχεδόν 2 χιλιομέτρων από το σπίτι της, έπειτα από εξαφάνιση 15 ωρών, φέρει μόνο μερικές γρατζουνιές.

Δείτε την σχετική ανάρτηση από τον διαδικτυακό λογαριασμό της τοπικής Αστυνομίας:

SUCH A GOOD BOY, MAX! He stayed with his three-year-old human last night whilst she was lost near Warwick. For keeping…

Gepostet von Queensland Police Service am Freitag, 20. April 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.