ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

Η Δικαιοσύνη ερεύνησε ποτέ τις σοβαρότατες καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στο Δήμο Κορυδαλλού από συνεργάτη του Δημάρχου;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ/ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ by

Ο Κυριάκος Τζέρπος ήταν στέλεχος της διοίκησης του δημάρχου Στέφανου Κασιμάτη από το 2006 ως το 2010, απ’ όπου και παραιτήθηκε μη μετέχοντας στην τότε εκλογική διαδικασία, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του για τις ασκούμενες πολιτικές που εφάρμοζε (και συνεχίζει εντονότερα σήμερα) ο νυν και απερχόμενος δήμαρχος.

Οι καταγγελίες του από τότε όχι μόνον δεν απαντήθηκαν αλλά, οι δρόμοι του χρήματος στον δήμο έγιναν ακόμη πιο αδιαφανείς!

Οπως βρήκαμε σε καταγγελίες από το 2014 τις οποίες η δικαιοσύνη δεν έκανε καν τον κόπο να ερευνήσει:

“α) Δυσθεώρητο χρέος και δάνεια ( θλιβερό προνόμιο η όγδοη θέση που κατέχει πανελλαδικά ο δήμος)

β) διάλυση και απαξίωση των κοινωνικών δόμων( κλείσιμο 6 παιδικών σταθμών, εγκατάλειψη των ΚΑΠΗ και των κοινωνικών υπηρεσιών, μη καταβολή των πιστώσεων στα σχολεία, αδιαφορία για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες)
γ) παντελής έλλειψη βούλησης και πρωτοβουλίας για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη ( φύλακες, λατομεία, εργοστάσιο ΔΕΗ).

Όλα αυτά σε συνάρτηση με τους εναγκαλισμούς της δημοτικής αρχής με τους παραγοντίσκους και εσαεί σαλτιμπάγκους της εξουσίας, τη διαρκή απουσία των δημοκρατικών διαδικασιών και τις ψεύτικες υποσχέσεις προς ίδιον όφελος, συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που είναι έτοιμο να πυροδοτηθεί.”

ΠΗΓΗ https://korydallos.blogspot.com/2014/04/blog-post_193.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Go to Top
%d bloggers like this: